jusbeprophet
Yetkin
Merhaba dostlar. İşim gereği laptopu sürekli taşıyorum. Her zaman yaptığım gibi yüzey temizleme bezi + mikro fiber bez ile laptopu temizlemek istedim. Temizledikten sonra fark ettiğim şey klavye izinin çıkmamasıydı. Biraz daha silmeyi denedim ama nafile klavye izi çıkmıyor. Biraz tırnağım ile çıkarmayı denedim ama sanki leke gibi değil hasar almış gibi. Eğer korktuğum başıma geliyorsa taşımaktan kaynaklı klavye ekrana hasar vermiş olabilir.
Merhaba ek olarak eklemek istedim. Asus'un yaptığı kötü tasarımdan dolayı ekranım çizilmiş ;D. Şimdi bunu garantiye versem büyük ihtimalle kullanıcı hatasından dolayı benden para alacaklar. Bir daha yaptırsam büyük ihtimalle yine çizilecek. Asus Tuf alacaksanız F506 serisinde böyle bir hata ile karşılaşabileceğinizi biliniz. F507'de ve sonrasında bu tarz bir hata var mı bilmiyorum.
Merhaba ek olarak eklemek istedim. Asus'un yaptığı kötü tasarımdan dolayı ekranım çizilmiş ;D. Şimdi bunu garantiye versem büyük ihtimalle kullanıcı hatasından dolayı benden para alacaklar. Bir daha yaptırsam büyük ihtimalle yine çizilecek. Asus Tuf alacaksanız F506 serisinde böyle bir hata ile karşılaşabileceğinizi biliniz. F507'de ve sonrasında bu tarz bir hata var mı bilmiyorum.
Son düzenleme: