Hangisini alınabilir?

• Link 1

Oy: 1 33,3%
  • Link 2

Oy: 2 66,7%

• Oy verenlerin toplamı
    3
Aralarından Nitro 16 alınır.

Kasa sağlamlığı olarka bence TUF daha üstündür ama panel ve soğutmada hayvani fark var.

Hocam ileride Acer'in 2K ekranı sıkıntı çıkarır mı? Çünkü RTX 4050 ileride düşük performans verebileceği için ayarları düşürmem gerekecek ama görüntü bulanıklığı gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?

Hocam ileride Acer'in 2K ekranı sıkıntı çıkarır mı? Çünkü RTX 4050 ileride düşük performans verebileceği için ayarları düşürmem gerekecek ama görüntü bulanıklığı gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?
Ooo, cihazın ekranı 2K'dan bile daha fazla pixel barındırıyor. Fark etmedim kusura bakmayın normalde bu özellikteki Nitro 16'ları 1920x1200 oluyordu.

Güzel bir soru. Her zaman için tam pixel daha doğal gözüküyor. Mesela 1600x900'U 1080P panelde çalıştırmak ile 1920x1080'ü 1080P panelde çalıştırmak olması gerekenden çok faha farklı bir deneyim sunuyor bence.

Eğer oyunlarda DLSS olursa 2K panelin ekmeğini o zaman yersiniz.

DLSS yoksa artık 720p'nin 16:10 (Tam yarısı pixel oluyor)dengiyle oynarsınız, ya da 1080P oynarsınız artık. DLSS destekli olmayan oyunlar çoğunlukla eski oyunlar oluyor, eski oyunların da çoğunluğunu 2K oynatabilecek kapasitede 4050.

Yani, seçim sizin. 4050'nin gideri tam 1080P, 2K panel gereksiz olmuş biraz. DLSS varsa 2K ile efsane çalışır ama.

Bu yazdıklarımın hepsi deneyim bu arada, araştırmadım daha önce. Bir araştırın derim, 2K panelde 1080P blurlu bir deneyim mi sunar mı diye.

@Taskan, Bu arada panelden kastım çözünürlük değil, Nitro 165HZ Laptop panelleri efsanevi oluyor, tepkime süreleri süper. TUF'larınki en çöp olanı. Hayvan gibi ghosting oluyor.

Ooo, cihazın ekranı 2K'den bile daha fazla pixel barındırıyor. Fark etmedim kusura bakmayın normalde bu özellikteki Nitro 16'ları 1920x1200 oluyordu.

Güzel bir soru. Her zaman için tam pixel daha doğal gözüküyor. Mesela 1600x900'u 1080p panelde çalıştırmak ile 1920x1080'ü 1080p panelde çalıştırmak olması gerekenden çok faha farklı bir deneyim sunuyor bence.

Eğer oyunlarda DLSS olursa 2K panelin ekmeğini o zaman yersiniz.

DLSS yoksa artık 720P'nin 16:10 (tam yarısı pixel oluyor)dengiyle oynarsınız, ya da 1080p oynarsınız artık. DLSS destekli olmayan oyunlar çoğunlukla eski oyunlar oluyor, eski oyunların da çoğunluğunu 2K oynatabilecek kapasitede 4050.

Yani, seçim sizin. 4050'nin gideri tam 1080p, 2K panel gereksiz olmuş biraz. DLSS varsa 2K ile efsane çalışır ama.

Bu yazdıklarımın hepsi deneyim bu arada, araştırmadım daha önce. Bir araştırın derim, 2K panelde 1080p blurlu bir deneyim mi sunar mı diye.

@Taskan, bu arada panelden kastım çözünürlük değil, Nitro 165Hz laptop panelleri efsanevi oluyor, tepkime süreleri süper. TUF'larınki en çöp olanı. Hayvan gibi ghosting oluyor.

Çok teşekkür ederim hocam.

Bu da güzelmiş hocam kesinlikle değerlendirmeye alacağım, teşekkür ederim.