- Makaleler
- 23
Bu da olabilir.Çok teşekkür ederim hocam.
Bu da güzelmiş hocam kesinlikle değerlendirmeye alacağım, teşekkür ederim.
Bu da olabilir.Çok teşekkür ederim hocam.
Bu da güzelmiş hocam kesinlikle değerlendirmeye alacağım, teşekkür ederim.
Bence güzel. Asus TUF'dan daha iyi hatta.
Evet, tekli çekirdekleri çok yakın. Çoklu çekirdek farkları var ama 7435HS'de iGPU yok onu da söyleyeyim. TUF'un ekran süresi kötü olacak.İşlemcileri farklı ama. Dikkat ettiniz değil mi? Bu arada TUF kasa olarak Acer Nitro 16'dan daha dayanıksız.
Ben Lenovo alirdim sonra RAM'i yukseltirdim. TUF'dan daha iyi bana kalirsa.Hocam bu da işin içine girince kafam daha da karıştıhangisini seçeceğimi şaşırdım şuan da.
Ben Lenovo alirdim sonra RAM'i yukseltirdim. TUF'dan daha iyi bana kalirsa.
Tek beyaz renk olmasi lazim.Hem daha ucuz, hem de fazladan SSD yükseltebilirim. Peki hocam bu laptopun klavyesi RGB mi?
Ryzen 7 7435HS'de iGPU yok yani her zaman RTX 4060'ı kullanacak pilde bile. O yüzden pilde kullanmayı düşünüyorsanız 3-4 saat anca götürür belki götürmez bile. Haberiniz olsun.Teşekkür ederim hocam, sorum olursa yazarım tekrardan.
Ryzen 7 7435HS'de iGPU yok yani her zaman RTX 4060'ı kullanacak pilde bile. O yüzden pilde kullanmayı düşünüyorsanız 3-4 saat anca götürür belki götürmez bile. Haberiniz olsun.
@Recep Baltaş Hocam bu konuda fikriniz varsa sizinde fikrinizi öğrenmek isterim.Hocam Acer'in 2K ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani yukarıda yazdığım gibi 4050 bir süre sonra zayıf kalacak bunun yüzünden de ekran bulanacak. Bu doğru mudur sizce?