Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sıkıntı yok hocam, rahat olun. Bir probleme işaret değil. Zaten çok çok dikkat etmezseniz duymuyorsunuz bile. Güle güle kullanın cihazınızı. TUF serisi, muadil modellere göre daha sessiz bile çalışan bir seri zaten.
Yunus54
Uzman
Teşekkürler
Rica etsem sizin PC dengeli modda fan sesini buraya ekleyebilir misiniz?
Ben o bahsettiğiniz ince sesi duyamadım pek açıkçası. Fanlar normal çalışıyormuş gibi geldi. Cihaz kaç aylık?
Cihaz 2 günlük Hepsiburada üzerinden aldım ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS RTX 4050.
Son düzenleme:
Fanların tam altından kaydettiğim video bu: Sanırım o tiz ince sesi kastediyorsunuz siz. Bir problem yok bunda.Teşekkürler
Rica etsem sizin PC dengeli modda fan sesini buraya ekleyebilir misiniz?
Cihaz 2 günlük Hepsiburada üzerinden aldım ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS RTX 4050.
WhatsApp Video 2024-09-23 at 13.30.50.mp4
drive.google.com
Bu da normal kaydettiğim video, klavyenin üstünden aldım kaydı:
WhatsApp Video 2024-09-23 at 13.31.03.mp4
drive.google.com
2 kayıtta da fanlar 2800 dönüyor.
Yunus54
Uzman
Fanların tam altından kaydettiğim video bu: Sanırım o tiz ince sesi kastediyorsunuz siz. Bir problem yok bunda.
WhatsApp Video 2024-09-23 at 13.30.50.mp4
drive.google.com
Bu da normal kaydettiğim video, klavyenin üstünden aldım kaydı:
WhatsApp Video 2024-09-23 at 13.31.03.mp4
drive.google.com
2 kayıtta da fanlar 2800 dönüyor.
Aynen dengeli modda 2800 RPM o ses var.
Sıkıntı yok hocam, rahat olun. Bir probleme işaret değil. Zaten çok çok dikkat etmezseniz duymuyorsunuz bile. Güle güle kullanın cihazınızı. TUF serisi, muadil modellere göre daha sessiz bile çalışan bir seri zaten.
Yunus54
Uzman
Daha önce Lenovo LOQ kullandım buna benzer ses duymadım açıkçası tedirgin etti beni. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Rica ederim. Takmayın kafaya.Daha önce Lenovo LOQ kullandım buna benzer ses duymadım açıkçası tedirgin etti beni. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yunus54
Uzman
Bir de oyunlarda dahili GPU'dan harici GPU geçerken 1-2 saniyelik donmalar oluyor sağ altda NVIDIA bildirimi çıkıyor.
Bilgisayarınız geçişi otomatik yapıyor. Herhangi bir oyuna girdiğinizde otomatik olarak yük harici GPU'ya biniyor. Bu yüzden geçiş esnasında 1-2 saniyelik donma yapıyor. Aynı şekilde oyunu kapatınca dahili GPU'ya dönüyor. Bu esnada da donma yapıyor. Normaldir.Bir de oyunlarda dahili GPU'dan harici GPU geçerken 1-2 saniyelik donmalar oluyor sağ altda NVIDIA bildirimi çıkıyor.
Yunus54
Uzman
Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin.
Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz?
Armoury Crate tuşuna bastığımda yukleme uyarısı çıkıyor nasıl kapatabilirim?
Tek konunun altında farklı konular birikmesin hocam, isterseniz yeni bir konu açın. Etiket atabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım.Armoury Crate tuşuna bastığımda yukleme uyarısı çıkıyor nasıl kapatabilirim?