ASUS TUF A15 vs Lenovo LOQ

Shadow of the tomb raider.
Bu limitsiz test dlss performans ayarında. Yer yer 90 dereceleri gördüm. Ortalama 80-85 civarındaydı.

Bu da 21w limitli. Ayarlar aynı. 70 derece üstünü görmedim. Ortam sıcaklığı 23 derece. Stand yok. Ram 8 GB yükseltme yapmadım.

Fps neden 105 çıktı hiçbir fikrim yok. Limitsiz ile 21w limitli arasında fazla bir fark yok. Oyundan oyuna değişiyor tabii.

Limitsiz Forza Horizon 4
21w limitli.

Rise of the tomb raider.
Ayarlar şu şekilde

Dlss performans modunda.

Limitsiz benchmark sonucu

Bu da 20w limitli

Mümkünse RAM miktarını 16GB yapmaya çalışın. Yer yer drop yiyor bilgisayar. İşletim sistemine yeteri kadar RAM kalmıyor bazen.

Son düzenleme:
LOQ daha iyi bir cihaz TUF A15'e göre. Ek sigortaya gerek yok 2k değmez.
yok zaten bedava o ek sigorta

Genel olarak 30W limitle ısınmadan iyi bir şekilde çalışıyor anladığım kadarıyla.

Belki G-Helper üzerinden özel fan eğrisi yapılarak daha da düşürülebilir sıcaklıklar.

Bir de control testi yapacağım bakalım kaç fps verecek limitle.

20W limitli.
En düşük 97 FPS gördüm ama çok oynamadım.
Yüksek ayarlarda ve DLSS açık. Stant yok.
77 derece üstünü görmedim.
RAM takviyesi şart.

Sende ışık sızması var mı hocam ekranda hiç. Bir de hang satıcıdan almıştınız hatırlıyor musunuz?

Hocam ben mağazadan aldım. Işık sızması ise sanki sol üst köşede var mış gibi görünüyor. Beni rahatsız etmiyor. Asusun sitesinde görmüştüm ışık sızması yaşayanlar mevcut. Alınca mutlaka bakın.

Ben de bu akşam sipraiş edecektim TUF ama bayağı bir sızma karşıma çıktı sanki Lenovo LOQ da bu kadar sık karşılaşılmıyor gibi.

Lenovoyu servise gönderince sanırım değiştiriyorlarmış adaptörü. Aldıktan sonra servise vermeyi düşünüyorsanız lenovo mantıklı bir seçenek olur.

Lenovo'yu servise gönderince sanırım değiştiriyorlarmış adaptörü. Aldıktan sonra servise vermeyi düşünüyorsanız Lenovo mantıklı bir seçenek olur.

Ya onu da birine sordum çocuk yollamış adaptörü 2-3 hafta sonra yollamışlar yenisini dedim beklenir mi ya o kadar saçmalığa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…