Merhaba dostlar, hangisini önerirsiniz?

ASUS TUF A15 R5 7535HS 4050.

Lenovo LOQ i5 12450HX 4050.
İkisi arasından Lenovo. Maksimum bütçe belirtirseniz daha farklı öneriler de sunabiliriz.

İkisi arasından Lenovo. Maksimum bütçe belirtirseniz daha farklı öneriler de sunabiliriz.

Aslında 35K'ya kadar çıkabilirim ama orada da Victus'ların ekranı kötü Acer'ların sesi uçak gibi çok bir seçenek kalmıyor ben de 25K bandına inip F/P düz oyuncu adam için bir şey alıp geçmeyi planlıyorum hocam. (Daha önce 4060 Nitro 5 alıp iade ettim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 35K'ya kadar çıkabilirim ama orada da Victus'ların ekranı kötü Acer'ların sesi uçak gibi çok bir seçenek kalmıyor ben de 25K bandına inip F/P düz oyuncu adam için bir şey alıp geçmeyi planlıyorum hocam. (Daha önce 4060 Nitro 5 alıp iade ettim.)
Standart gereksinimler için paylaştığınız Lenovo LOQ iyidir. Üstüne RAM yükseltmesi yaparsanız sizi uzun vadede rahat ettirir.

Ekran konusunda kafanız karışık ise bunu önereyim: En azından RAM 32 ve ekranı şaibesiz %100 sRGB.

Sonuç olarak bütçenizle alakalı, hangisi cebinize uygunsa ikisi arasından onu tercih edin. Bana soracak olursanız 10K farkı vermek yerine Lenovo'yu alırdım.

Standart gereksinimler için paylaştığınız Lenovo LOQ iyidir. Üstüne RAM yükseltmesi yaparsanız sizi uzun vadede rahat ettirir.

Ekran konusunda kafanız karışık ise bunu önereyim: En azından RAM 32 ve ekranı şaibesiz %100 sRGB.

Sonuç olarak bütçenizle alakalı, hangisi cebinize uygunsa ikisi arasından onu tercih edin. Bana soracak olursanız 10k farkı vermek yerine Lenovo'yu alırdım.

Bence de 4050 Victus almak yerine LOQ almak daha mantıklı geldi hocam, 10k fark var. Bir de Lenovo da 100% sRGB zaten. TUF tercihi çok mantıklı değil o zaman size göre hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bunda adaptör wattından dolayı pil azalması oluyormuş sanırım bilginiz var mı?

Lenovo olan modelde adaptör yetersiz olabilir. Ona dikkat edin. ASUS'ta 240W adaptör var. Lenovo'da ise sanırım 180W.

Evet ben de dediğiniz şeyi duydum adaptör yetersizliğiyle alakalı. Servise bildirince adaptörü 240W olanıyla değişim durumu oluyormuş sanırım acaba yapan var mıdır aramızda.

Hocam bunda adaptör wattından dolayı pil azalması oluyormuş sanırım bilginiz var mı?

Evet ben de dediğiniz şeyi duydum adaptör yetersizliğiyle alakalı. Servise bildirince adaptörü 240W olanıyla değişim durumu oluyormuş sanırım acaba yapan var mıdır aramızda.
Kendim attığınız ASUS'un aynısını kullanmaktayım. Malzeme kalitesi güzel, cihaz sessiz çalışıyor, pil konusunda da çok başarılı. Fakat güzel ısınıyor.

Ben işlemci farkından dolayı ve soğutmasının TUF'a nazaran biraz daha başarılı olması sebebiyle Lenovo önerdim ve evet, oyundayken pil azalması olabiliyor, doğrusunuz.