TinerciYasin

Başarılı
Arkadaşlar merhaba. Dün 1 yıl önce almış olduğum ASUS TUF A15 cihazıma dün termal macun yenilemesi ve iç temizlik yaptırdım ve FurMark testine soktum. Sonuçlar sizce nasıl? Test 1080p 8X MSAA modunda yapılmıştır.

1746552678331.webp

1746552687024.webp

1746552702713.webp

36 derece ekran kartı sıcaklığı mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum ? O ekran kartı %100 kullanıldığında 36 derece mümkün mü ? Bence değil.

Gpu kaç w çekiyor onu da göremedim.

36 derece ekran kartı sıcaklığı mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum ? O ekran kartı %100 kullanıldığında 36 derece mümkün mü ? Bence değil.
Hocam muhtemelen ekran kartlarının sıcaklık değerlerini yeri değişmiş yani 53 derece diye tahmin ediyorum. Eğer öyleyse bile gayet iyi sıcaklık.

Hangi macunu kullandınız hocam yakın zamanda ben de termal pad ile değiştireceğim.

Kaç watt çektiğini de söyler misiniz cinebench sırasında?

Hangi macunu kullandınız hocam yakın zamanda ben de termal pad ile değiştireceğim.

Watta bakmayı unutmuşum tekrar paylaşıp atıcam birazdan, bilgisayarcı Arctic felan dedi ama anlamadım bilgisayarcıya yaptırdım cihazı.

Arctic MX4 veya MX6 sanırım hocam.
MX6 olması lazım yüksek ihtimalle dediğim gibi ben sürmedim bilgisayarcı sürdü.

36 derece ekran kartı sıcaklığı mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum? O ekran kartı %100 kullanıldığında 36 derece mümkün mü? Bence değil.

GPU kaç W çekiyor onu da göremedim.

Hardware info indirdiğimde değerler böyle çıktı, FurMark ve Windows verileri yanlış gösteriyor olabilir bende şaşırmıştım.
120W 78C.

1746554345486.webp

R23 testinde 35 W max çekerek 71 dereceye max ulaşmıştı, W limitlemeyi devre dışı yaptığımda max 83 gördüm fotodaki gibi.

Son düzenleme: