Garanti bozuldu maalesef. Soğutucu blok üzerindeki vidada garanti yapışkanı vardı mecbur onu sökmüş olduk.

Sizin ayarlarınızda bir şey frekansı düşürüyor olabilir hocam. OCCT testini ben de yaptım 57-60 küsur watt çekti ve 4.3GHz frekansındaydı.

Eki Görüntüle 148021
Şuan testi yaptım bu kadar güç çekti. Sizin frekansınız neden öyleydi bilmiyorum
Benim Frekansımda 4.3 felandı galiba. Benimde garantim bozulmuş olabilir 1 yıl kaldı neyse sorun yok artık napalım siz kendiniz mi yaptınız birine mi yaptırdınız?.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250515-164458.webp
    Screenshot_20250515-164458.webp
    332,2 KB · Görüntüleme: 47
Hangi durumlarda pumpout olduğu hakkında çok bilgim yok. Belki daha sonra da yapabiliyordur emin değilim ama dediğiniz gibi şuan sıcaklaklıklarınız gayet iyi. MX4 ile MX6 arasında o kadar fark yok zaten.

Hocam ben MX6 sanıyodum daha kötü çıktı, MX4 sürmüşler fakat nasıl sıcaklıklar hala 80 leri geçmiyor anlamadım normalde pump-out sorunlu bi macun mx4
MX-4/MX-6 laptoplarda pump out yapabilen macunlar. Özellikle MX-4 asla önermiyorum. 2 hafta geçmiş konunun üzerinden, yine de bilgilendireyim dedim (arkadaşın profilini incelerken kendimi burda buldum bayadır girmiyormuşum ya).

MX-4/MX-6 laptoplarda pump out yapabilen macunlar. Özellikle MX-4 asla önermiyorum. 2 hafta geçmiş konunun üzerinden, yine de bilgilendireyim dedim (arkadaşın profilini incelerken kendimi burda buldum bayadır girmiyormuşum ya).
Cihazın incelemesini dün paylaştım hocam bu forumda, 95 lere çıkıyor benchmarkta pump out yaptı galiba. Termal pad uygulıyıcam ben.

Cihazın incelemesini dün paylaştım hocam bu forumda, 95 lere çıkıyor benchmarkta pump out yaptı galiba. Termal pad uygulıyıcam ben.
En mantıklısı. Açtığım PTM7950 konusu vardı ilk indirimle baya uyguna geliyordu bir bakın bakalım ödeme sayfasında.

Konuda da nasıl uygulanır vs. detayları anlatılıyor.

Yeni kralımız Thermalright Heilos . Sen yokken bazı macunlar geldi. Boyut olarak bunun kadar büyük olmasa da daha verimli gibi duruyor. @mr.esat , siz bu ürünü mü almıştınız hocam? Pek memnun kalmamıştınız, şaşırtmıştım.
Yani memnun kalmadım diyemem de beklediğim kadar değil.

CPU + GPU neredeyse tam yük 90'ı auto fanda görmüyorum. Bence iyi bir şey, ve 12500H.

36W limitli kullanıyorum zaten, 80 üstünü çok nadir görüyorum o da 144+ FPS ve GPU'nun köklendiği oyunlarda oluyor. Benim cihazım sıcak çalışmıyor sadece bir tık daha soğuk olsa tadından yenmezdi.
PTM7950'ye göre bir tık daha iyi, ama PTM'm çakma mıydı tam emin değilim.