Detaylar
Kim cevapladı?Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Keenetic.
ASUS bir iki seneye bu modelleri unutur atar.
25457
Uzman
Çok teşekkürler, Keenetic alacağım o zaman. Son olarak Titan modelinin yanına Hopper veya Buddy 6 almama gerek var mı yoksa 3+1 ev için yeterli olur mu?Keenetic.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Titan modeli 2.5G portlu olduğu için benim tavsiyem eğer tek başına Titan'dan memnun olmazsan yanına Challenger alman. Çünkü bir tek onun portu 2.5G. (Ve Hero ama sen ikincisini AP olarak kullanacağın için Hero önemli değil ve gereksiz)
@25457 Hatta düzenleme yapıyorum. Bence şimdilik yanına hiçbir şey alma çünkü Titan çok iyi ve kesin memnun olursun ayrıca Titan WiFi 7 ama diğerleri WiFi 6.
Keenetic muhtemelen bu sene piyasaya WiFi 7 cihazları sunar. Buddy 7, yeni Challenger gibi. Onları bekle.
@25457 Hatta düzenleme yapıyorum. Bence şimdilik yanına hiçbir şey alma çünkü Titan çok iyi ve kesin memnun olursun ayrıca Titan WiFi 7 ama diğerleri WiFi 6.
Keenetic muhtemelen bu sene piyasaya WiFi 7 cihazları sunar. Buddy 7, yeni Challenger gibi. Onları bekle.
25457
Uzman
Tarih var mı hocam? TP-Link router çok kötü idare etmeye calısıyorum.Keenetic muhtemelen bu sene piyasaya Wi-Fi 7 cihazları sunar. Buddy 7, yeni Challenger gibi. Onları bekle.
Ve Titan tarzı Wİ-Fİ 7 modelin fiyatı en az 15.000 civarında olmaz mı?
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yok ama benim tahminim.Tarih var mı hocam? TP-Link router çok kötü idare etmeye calısıyorum.
Dilersen şimdi de alabilirsin ama Titan hayliyle yeterli.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Almadan önce son bir şey soracağım.
25457
Uzman
Sorun hocam.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Eğer 6GHz ihtiyacın varsa ve güvenlik güncellemeleri ile uzun vadeli kullanım çok umrunda değilse anca o zaman TUF BE9400 mantıklı olabilir. Ama bunlar muhtemelen senin için önemli değil.
Çünkü 6GHz ve 320MHz dışında TUF'un bir olayı yok. Titan'ın anten konfigurasyonu da daha iyi.
TUF BE9400 gerçek WiFi 7. 6GHz ve 320MHz var. Titan'da yok. Ama bana sorarsan Titan gene daha iyi.
Anladığım kadarıyla senin için hız ve çekim önemli. Bu konuda Titan daha iyi. TUF'da antenler 2x2. Titan'da ise 4x5. Daha fazla cihaz aynı anda tam hız ve çekim yapabiliyor. Ki zaten sen ileride 2500 TL'ye falan Buddy 6 alırsan evin her yerinde 800 Mbps üstü alabilir duruma gelirsin.
O yüzden Titan daha mantıklı. Ayrıca 5GHz kanallarının hepsi Zero Wait DFS destekliyor yani en üst kanalı seçsen bile sıkıntı çıkmaz. Hem komşuların interneti rahatsız etmez, hem de WiFi'ya bağlanma süresi çok hızlı oluyor.
@25457 Son olarak Amazon'daki yorumları okuyabilirsin. Ne olduğu belli oluyor zaten