Detaylar
Kim cevapladı?İade edip gene bu modeli alacaksan hiç iade etmekle uğraşma bro bunun 13650hx 4050 modelini kardeşim kullanıyor cok daha beter sıcaklıklar. 15w çekerken işlemci 85 derecelerde falan yani o derece bence bu standart macunla değerlerin normal.
Yok bu modeli almıycağım başka model bakıcağımİade edip gene bu modeli alacaksan hiç iade etmekle uğraşma bro bunun 13650hx 4050 modelini kardeşim kullanıyor cok daha beter sıcaklıklar. 15w çekerken işlemci 85 derecelerde falan yani o derece bence bu standart macunla değerlerin normal.
Cihazı sıfırlamaya malesef beceremedim chtcptden yardım aldım olmadı benim iade işi yattı yapacak bişey yok gibi ne diyelim kasıklandıysakta bu saatten sora şisiye açılmaz
Benim için üzücü ama yapacak bişeyim yok malesef cihazı Windows üzerinde sıfırladım ama mantıklı olmadı yeniden Windows geldi bu saatten sonra yapıcak bişey yok gibi
Son düzenleme:
inters0
Uzman
Yine windowsun gelmesinde problem yok. Sifirlamis olmaniz yeterli. İade için ret sebebi değil bu yaniYok bu modeli almıycağım başka model bakıcağım
Cihazı sıfırlamaya malesef beceremedim chtcptden yardım aldım olmadı benim iade işi yattı yapacak bişey yok gibi ne diyelim kasıklandıysakta bu saatten sora şisiye açılmaz
Benim için üzücü ama yapacak bişeyim yok malesef cihazı Windows üzerinde sıfırladım ama mantıklı olmadı yeniden Windows geldi bu saatten sonra yapıcak bişey yok gibi
Şöyle cihazda fabrika ayarlarına döne tıkladım 20 dakikaya döndü sonr aeibdows geldi ekrana yeniden yani ilk aldığım gibi olmadı öyle olması lazımmış iade için yani Freedos gibi olması lazımmışYine windowsun gelmesinde problem yok. Sifirlamis olmaniz yeterli. İade için ret sebebi değil bu yani
Olmuyor deyip devam ettiğimde driverlar lisans felan duruyorduYine windowsun gelmesinde problem yok. Sifirlamis olmaniz yeterli. İade için ret sebebi değil bu yani
inters0
Uzman
Şöyle cihazda fabrika ayarlarına döne tıkladım 20 dakikaya döndü sonr aeibdows geldi ekrana yeniden yani ilk aldığım gibi olmadı öyle olması lazımmış iade için yani FreeDOS gibi olması lazımmış.
Olmuyor deyip devam ettiğimde driverlar lisans falan duruyordu.
Ben yurt dışındayım şu an bende coil whinedan dolayı ASUS TUF A16 ile değişim yapacağım. Ben sorduğumda FreeDOS gibi olmasına gerek yok sifirlamaniz yeterli dediler.
Aslında ona bile gerek yokta, servis çalışanı yorulmasın diye yapıyoruz.
ALCYONEUS 17
Uzman
Şöyle cihazda fabrika ayarlarına döne tıkladım 20 dakikaya döndü sonr aeibdows geldi ekrana yeniden yani ilk aldığım gibi olmadı öyle olması lazımmış iade için yani FreeDOS gibi olması lazımmış.
Olmuyor deyip devam ettiğimde driverlar lisans falan duruyordu.
İşletim sistemi kurmayı biliyorsan Rufus'tan FreeDOS'u ISO olarak USB belleğe yazdırıp diskteki Windows'u sildikten sonra FreeDOS kurulumu yapabilirsin ama kendi sitelerinde iadenin ASUS'un kendi takdirine bağlı olduğu yazmış yani iadenin kabul edilip edilmeyeceği de bir muamma kesinlikle eminsen FreeDOS şeklinde ürünü kabul edeceklerini FreeDOS kurulumu yapabilirsin ama sen öyle bir zamana denk getirmişsin ki yani çok sıkıntılı bir zaman asgari ücret yükseldi yeni yıla üç gün kaldı sen iadeyi aldığında muhtemelen bilgisayarlar tekrar zamlanacak o fiyat artışından sonra geri aldığın parayla elindeki bilgisayarı alabilir misin o bile belirgin değil ama yine de iade etmek istiyorsan sana yardımcı olalım.
Ben yurt dışındayım şu an bende coil whinedan dolayı ASUS TUF A16 ile değişim yapacağım. Ben sorduğumda FreeDOS gibi olmasına gerek yok sifirlamaniz yeterli dediler.
Aslında ona bile gerek yokta, servis çalışanı yorulmasın diye yapıyoruz.
Bizim buradaki satıcılar cıvıtıyor o yüzden böyle kullanıcılar sorun yaşıyor hatta şunu da söyleyeyim diyelim ki ürünü iade ettiniz o iade süreci bile uzatıldıkça uzatılıyor sizin firmaları zorlamanız gerekiyor bu soruna söz söylediğinizde "işte bankanızla ilgili bir durum vs" diyorlar ama kurumsal ve gerçekten müşteri memnuniyetini önemseyen şirketlerde en kısa zamanda ücret iadesi yapılabiliyor.
Tabi haklısınız cihaz alamayadablirim doğru hepsiburadadan aldım oradaki müşteri temsilcileri hepsi farklı konuşuyor dedim servisemi göndericek siniz garantisi var mı dedilerki hepsiburada teknik ekibi inceliycek ona göre karar alınıcak yani benim anladığım ürüne bakıcaklar ama işte bu gün konuştuğumda Windows kurduysan servise göndericeğiz diyorlar ama bir forumda daha sordum Windowsu sil yüklemesi de iadeye yolla dediler
14 günlük cayma hakkı içerisindeyim cihazı kullandım evet ama ısınması biraz kafaya taktırdı hatta bu gün konuştuğum müşteri hizmetleri bana ürünü yoolayın en kötü size geri gelir dedi daha önce iade yapmadığım için tölerans gösterilebilir dedi benimde kafam karışık biraz uğraşıcam yada ürünü kullanmaya devam edicem
Yada cihazı serin kullanmaya çalışıcam Bi kafam bu tip durumlarda neler oluyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
14 günlük cayma hakkı içerisindeyim cihazı kullandım evet ama ısınması biraz kafaya taktırdı hatta bu gün konuştuğum müşteri hizmetleri bana ürünü yoolayın en kötü size geri gelir dedi daha önce iade yapmadığım için tölerans gösterilebilir dedi benimde kafam karışık biraz uğraşıcam yada ürünü kullanmaya devam edicem
Yada cihazı serin kullanmaya çalışıcam Bi kafam bu tip durumlarda neler oluyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Son düzenleme:
Daha önce söylediğim gibi, cihazın sıcaklık değerleri genel olarak normal. Ancak bazı laptoplar uzun süre kenarda beklediğinde termal macunları kuruyabiliyor diye duydum. Tabii bu da sıcaklıkların artmasına sebep oluyor. Ayrıca Asus’un çok kaliteli bir termal macun kullandığını da pek düşünmüyorum. Sıcaklığı azaltmak için tavsiyem ise Armoury Crate’i silip G-Helper kullanabilirsiniz. Sessiz modda kullandığınızda sıcaklıkların ciddi derecede düştüğünü göreceksiniz.Tabi haklısınız cihaz alamayadablirim doğru hepsiburadadan aldım oradaki müşteri temsilcileri hepsi farklı konuşuyor dedim servisemi göndericek siniz garantisi var mı dedilerki hepsiburada teknik ekibi inceliycek ona göre karar alınıcak yani benim anladığım ürüne bakıcaklar ama işte bu gün konuştuğumda Windows kurduysan servise göndericeğiz diyorlar ama bir forumda daha sordum Windowsu sil yüklemesi de iadeye yolla dediler
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede oyun için monitör önerisi
- Hakan Yusuf
-