Hepsiburada'dan almışsın bana kalırsa bilgisayarın ille de Windows silinip FreeDOS gitmesine gerek yok Windows'u silip de gönderebilirsin ve müşteri hizmetlerine şunu söyle;
" Parayı iade ettikten sonra sizin sitenizde X ürününü gördüm ben bunu almak istiyorum o iade edilsin ben de sonradan gördüğüm ürünü sipariş edeyim özünde iade gibi olur ama pratikte değişim yapmış oluruz."
Bunu söylersen en azından bir nebze karşı tarafı da ikna etmiş olursun ben biraz baktım senin aldığın fiyata çok da iyi bilgisayarlar Hepsiburada'da zaten yok ama Lenovo'nun LOQ serisinde 4050'li bir cihaz var mesela örnek veriyorum bütçe artırımına gideceksen daha farklı bir ürün de sipariş edebilirsin ama her ne olursa olsun sen zaten bu ürünü iade etmek istiyorsun gidip de bu bilgisayar çok ısınıyor ben iade etmek istiyorum dersen gerekirse anakart değişimine giderler ama iade almak istemezler.
Bana kalırsa Hepsiburada'dan aldığın ürünü iade etmeye çalışıp diretmek yerine benim dediğim şekli uygulaman Hepsiburada'nın kendisinden satın aldıysan zaten sıkıntı olmaz.
Bu iade işi çok sıkıntılı işliyor hani kabul etseler bile en azından sürecin hızlı ilerlemesi gerek sen bakarsın bütçene göre bir bilgisayar belirlersin ondan sonra dersin ki "bu ürünü iade alın şu an benim sepetimde şu ürün ekli duruyor ben bunu sipariş geçeceğim ama öncesinde aldığım ürünü iade etmem gerek". Sen böyle dersen iade almamaları imkansız hem fiyatına göre üst düzey bir bilgisayara geçmiş olursun hem de ürünü iade etmiş olursun bu firmalar iade alırken ne kadar zarar edeceklerine de dikkat ediyorlar.
Senin şu anki durumunda yaşadığın şey bilgisayarının ısınma sorununun olması değil fiyatına göre 4050'li model bir bilgisayar alabilmek varken alt segment bir bilgisayar alman yoksa o ısınma sorunu da halledilir ama vermiş olduğun para ve almış olduğun hizmet öyle servise gitmeyle düzelmez.