ASUS TUF F16 değişim sürecinde hangi laptop tercih edilmeli?

Kronikli gibi duruyor bu yüzden G16 bakıyorum işlemcisi iyi kafi.

Dostum Amazon sadece.

Gibi duruyor diyerek karar vermeyin. İşlemcisi iyi diye al o zaman ama bol okkalı bir ROG vergisi ödeyeceksin ve kötü bir GPU'n olacak.

Bunlara bakabilirsin.

Kronikli gibi duruyor bu yüzden g16 bakıyorum işlemcisi iyi kafi
İlla ROG istiyorsanız:

En sondakini beğendim, Teknorya satıyor sanırsam, onu alacağım. Teşekkürler.

En sondakini beğendim, Teknorya satıyor sanırsam, onu alacağım. Teşekkürler.
Bana kalırsa burada TUF almak daha mantıklı. Çünkü bu seri, 2.5K çözünürlük ile geliyor ve büyük ihtimalle çoğu oyunu 1080p oynatacaktır. Hem VRAM yetmeyecek hem de GPU zorlanacaktır. Fakat bu sizi rahatsız etmezse güzel bir tercih.

A16'dan mı bahsediyorsunuz? Benim spesifikasyonlarımı biliyorsunuz; i7-1650HX, 5050 F16. Baktım, tekrardan sadece Amazon'un sattığı ürünü alabiliyormuşum sanırsam. A16 alacağım, 45W Ryzen ama olsun, ekran kartım iyi.

2.5k yı anlamadım ama attığınız a16 yı tercih ediyorum işlemcisi benimkinden biraz düşük gibi üzer mi

Son düzenleme:
2.5k yı anlamadım ama attığınız a16 yı tercih ediyorum işlemcisi benimkinden biraz düşük gibi üzer mi
Üzmez. Oldukça verimli işlemcidir.

2.5k yı anlamadım
ROG serileri yüksek çözünürlüklü gelir. Fakat 5060 GPU, bu çözünürlükte düşük FPS verir ve VRAM'i yetmez. O yüzden A16 almak daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…