Bunlara bakabilirsin.

Kronikli gibi duruyor bu yüzden g16 bakıyorum işlemcisi iyi kafi
İlla ROG istiyorsanız:

Bunlara bakabilirsin.

İlla ROG istiyorsanız:
En sondakini beğendim, Teknorya satıyor sanırsam, onu alacağım. Teşekkürler.

En sondakini beğendim, Teknorya satıyor sanırsam, onu alacağım. Teşekkürler.
Bana kalırsa burada TUF almak daha mantıklı. Çünkü bu seri, 2.5K çözünürlük ile geliyor ve büyük ihtimalle çoğu oyunu 1080p oynatacaktır. Hem VRAM yetmeyecek hem de GPU zorlanacaktır. Fakat bu sizi rahatsız etmezse güzel bir tercih.

Bana kalırsa burada TUF almak daha mantıklı. Çünkü bu seri, 2.5K çözünürlük ile geliyor ve büyük ihtimalle çoğu oyunu 1080p oynatacaktır. Hem VRAM yetmeyecek hem de GPU zorlanacaktır. Fakat bu sizi rahatsız etmezse güzel bir tercih.

A16'dan mı bahsediyorsunuz? Benim spesifikasyonlarımı biliyorsunuz; i7-1650HX, 5050 F16. Baktım, tekrardan sadece Amazon'un sattığı ürünü alabiliyormuşum sanırsam. A16 alacağım, 45W Ryzen ama olsun, ekran kartım iyi.

2.5k yı anlamadım ama attığınız a16 yı tercih ediyorum işlemcisi benimkinden biraz düşük gibi üzer mi

Son düzenleme: