İnternet üzerinden alımlara özellikle büyük bütçeli eşyalarda almak istemiyorum ayrıca bir sorun olduğunda direkt götürebileceğim yer var fiyat olarak 5050 için GameGaraj hariç en uygun bu hocam.

Gereksiz fiyatı var. İnternetten almazsanız, aynı donanıma 9-10k kadar fazla ödersiniz. İnternetten alın, elinize geldiğinde 2 hafta kadar iade süreniz var. Laptopta sorun çıkarsa o zaman iade edersiniz. Her teknolojik ürün risk zaten.

@cyyp, Teknosa, vatan gibi mağazalar çok pahalıya satıyor ama siz bilirsiniz. Gereksiz pahalı olması haricinde bir sıkıntısı yok. Alabilirsiniz.

Hocam kasa olarak tonfag mi kullanıyor bir bilginiz var mı, soğutması nasıl? Ayrıca GameGaraj için de şu anlık bir problem yok ama ileride çıkma ihtimalini hiç düşündünüz mü?

Gamegaraj'ın da magazasına gıdebılırsın.
İnternet üzerinden alımlara özellikle büyük bütçeli eşyalarda almak istemiyorum ayrıca bir sorun olduğunda direkt götürebileceğim yer var fiyat olarak 5050 için GameGaraj hariç en uygun bu hocam.

GameGaraj'ın da magazasına gıdebılırsın.

Olduğum bölgede olsa giderdim hocam yoksa böyle soru sormazdım.

Kasası hakkında pek bir bilgim yok. Soğutması çok da iyi değil. Altına bir stant koyarsanız çok fazla ısınmaz.

Galiba bu gidişle hiçbir şey alamayacağım her şeyde bir sorun var ne yapacağımı düşünmem lazım.

Hocam kasa olarak tonfag mi kullanıyor bir bilginiz var mı, soğutması nasıl? Ayrıca GameGaraj için de şu anlık bir problem yok ama ileride çıkma ihtimalini hiç düşündünüz mü?
F15 serisine göre soğutması daha iyi, güncel olduğu için sorunun bir nebze de olsa önüne geçilmiş.

ASUS TUF F16:
1756729098487.webp

ASUS TUF F15:
1756729115792.webp