yusufumm07 61

Üstün
Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 9 8945H 32 GB 2TB SSD RTX4070/8GB 140W 15.6" FHD 144Hz Fdos alınır mı? Bu arada arkadaşlar ROG serisinden vazgeçtim Numpad yok diye, teşekkürler.

TUF serisi ısınıyor, güzel ısınıyor hem de. Numpad sizin için çok gerekli değilse Rog tercih edebilirsiniz. Harika bir soğutma sistemi var. Diğer kriterlerinizi ve maksimum bütçenizi yazarsanız daha makul tercihler sunabilirim.

TUF serisi ısınıyor, güzel ısınıyor hem de. Numpad sizin için çok gerekli değilse Rog tercih edebilirsiniz. Harika bir soğutma sistemi var. Diğer kriterlerinizi ve maksimum bütçenizi yazarsanız daha makul tercihler sunabilirim.
Numped benim gerekli alışmışız deme ya askeri startlarda kasa soğutması şöyle böyle iyi ballandıra ballandıra anlatıyorlar.

Son düzenleme:
Almışken yedi sekiz götürsün istiyorum Aslında 32 Ram de olmazsa olmazım Asus un Tuf inlel işlemcilerde ısıınıyor mu ? bütçemde 75 k kadar zorlarım anca
Bunu alabilirsiniz:

Özelliklerini sizin için listeleyeyim:

16 inç, 2560x1600, QHD+, 240 Hz, 500 Nit, Free-Sync, G-Sync, %100 sRGB ekranı var ki olağanüstü.
İşlemci ve pil tarafında verimli ve soğutma sistemi de başarılı.
Ekran kartı 140 watt, MUX var.
RAM 48 GB.
Gövde malzemesi olarak üst taraf alüminyum, alt taraf ise PC+ABS

Falan filan. Biraz Lenovo müşteri temsilcisi gibi anlatmışım:hehehe: