dark_1234

Başarılı
Cihaz
ASUS TUF Gaming A15 FA506NCG-HN286
Merhaba, merakımdan soruyorum: Hepsiburada gibi yerlerde ucuz fiyatlara ASUS TUF Gaming A15'ler satılıyor.

Bunlarda bir sorun var mı? Kronik bir sorun olup sorun yaşayanlar var mı?

Merhaba, merakımdan soruyorum: Hepsiburada gibi yerlerde ucuz fiyatlara ASUS TUF Gaming A15'ler satılıyor.

A15 ve F15 serisi ısınan bir seriydi. Fakat öyle aman aman kronik sorunları da olan seriler değildi. Yine de Asus'un başı bu ısınma konusundan ötürü ağrıyacak ki A16 ve F16 serisinde kayda değer iyileştirmeler yaptı, 16 serileri daha iyi oldu. Fakat 15 serisi de alınmayacak bir seri değil, fiyatı eğer uygunsa değerlendirilebilir.

Merhaba, merakımdan soruyorum: Hepsiburada gibi yerlerde ucuz fiyatlara ASUS TUF gaming A15'ler satılıyor.

FA506 kasa iyidir Acer Nitro var ise daha iyi olur ama bana kalırsa ondan sonraki en mantıklı seçenek sadece FA506 sonrasında çıkan kasalar çok daha iyi.

A15 ve F15 serisi ısınan bir seriydi. Fakat öyle aman aman kronik sorunları da olan seriler değildi. Yine de ASUS'un başı bu ısınma konusundan ötürü ağrıyacak ki A16 ve F16 serisinde kayda değer iyileştirmeler yaptı, 16 serileri daha iyi oldu. Fakat 15 serisi de alınmayacak bir seri değil, fiyatı eğer uygunsa değerlendirilebilir.

Monster Notebook gibi saçma sapan kurulmayan sürücü gibi sorunlar olur mu?