Bütçe
28000

ahmedinyo

Çalışkan
ASUS TUF Gaming A15 RTX 3050'li modelini almayı düşünüyorum ekran kartı wattı düşük RAM'i de 8 GB sizce alınır mı? Yoksa diğer modellerin laptopları alınır mı? Almak istediğim diğer laptop modellerini de çok şikayet gördüm bu arada öneri yapacaksanız maksimum bütçem 28000 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF gaming A15 RTX 3050'li modelini almayı düşünüyorum ekran kartı wattı düşük RAM'i de 8 GB sizce alınır mı? Yoksa diğer modellerin laptopları alınır mı? Almak istediğim diğer laptop modellerini de çok şikayet gördüm bu arada öneri yapacaksanız maksimum bütçem 28000 TL.

O fiyatlara 4050 var diye hatırlıyorum ASUS iyi güzel ama övüldüğü gibi değil sesli ve ısınıyor.

Panelde sorun yoksa ısınmadan stutter olmaz. Zaten girişinde girişi ekran kartı var ısınsa ne olacak en fazla biraz mhz kısar veya wat. O da aşırı takılma anlamına stutter ve oynatmayacak drop anlamına gelmez. Laptopun tüm hava çıkışı kapandıysa ve macunu kuruduysa o zaman performans veremeyecek hale gelir işte o zaman oynanmayacak olur.

İşlemci de öyle ama işlemci en fazla sorun yaratabilecek parça kendisi. Ekran kartına göre kısmayı daha net hissediyoruz laptoplarda.