Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata bu kasa kalitesini, termal iletimi bu bütçede başka cihazda bulamazsınız. Laptoplar sadece kağıt üzerindeki özelliklerine göre alınmıyor.

Özelliklere göre almasını nerede söyledim. Kör filanım herhalde? SSD az dedim ve benzer fiyatta aynı modelin olduğunu belirttim. Çok yanlış yere çektiniz konuyu.

Özelliklere göre almasını nerede söyledim. Kör filanım herhalde? SSD az dedim ve benzer fiyatta aynı modelin olduğunu belirttim. Çok yanlış yere çektiniz konuyu.

SSD diye bahsettiğiniz kısım zaten kağıt üzerindeki özelliği oluyor. Asıl önemli olan içerisinde barındırdığı donanım ve bunu nasıl idare ettiği. Konuyu yanlış bir yere çekmedim aslında.

SSD diye bahsettiğiniz kısım zaten kağıt üzerindeki özelliği oluyor. Asıl önemli olan içerisinde barındırdığı donanım ve bunu nasıl idare ettiği. Konuyu yanlış bir yere çekmedim aslında.

Güzel kardeşim 512 GB olanı niye alsın ondan bahsediyorum hala bana alakasız şeylerden konuşuyorsun. 1TB aynı ürün modelinden benzer fiyatta var diyorum sana. 512 GB sence günümüz için yeterli mi?