Bütçe
35000
GTX ekran kartı varken Ryzen ekran kartı olan model alınır mı? Yani tamamen bilmediğimden soruyorum. Ryzen ekran kartları sanki daha az tercih ediliyor gibi geldi bana.

Pardon GTX derken NVIDIA kastetmiştim aslında. NVIDIA varken Ryzen ekran kartı almak mantıklı mı?

AMD ekran kartları F/P açısından iyidir. Ama DLSS veya Ray Tracing gibi teknolojiler bakımından NVIDIA daha iyi. Ben genelde AMD tercih editorum çünkü DLSS gibi teknolojileri pek kullanmıyorum.

30 bin lira civarı olsa tercih edilebilirdi ancak bu fiyata bu model için pahalı. Şu an yılbaşı olduğundan pek indirimli modeller yok. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

Pardon GTX derken NVIDIA kastetmiştim aslında. NVIDIA varken Ryzen ekran kartı almak mantıklı mı?
GTX derken NVİDİA karıştırmış olabilirsiniz, insanlık hali tabii. Ryzen'in de işlemci olduğunu, ekran kartı olmadığını söylemekte fayda var...

LOQ alınabilir. Acer'in fiyatı aşırı uçuk. Kısa süre önce 16 GB RAM'lisi 36 bin liraydı.
Genel olarak piyasa çok pahalı. LOQ modelinin de İGPU'su yok, anlık işin olsa bile idare edemeyecek yani ama başka seçenek de yok gibi duruyor. Acele yoksa bence biraz beklenebilir, piyasa 20-50K arası cihazlar için ölü deniz, acelesi varsa LOQ alabilirsiniz. "Dışarıda şarja ihtiyacım olur belki, beni götürsün." derseniz A15 bakılabilir. LOQ düşük watt adaptör koyup bataryayı üzüyor.

Son düzenleyen: Moderatör: