500 Hz ile diğerleri arasında çok büyük fark var. 360 Hz ile bile arasında büyük fark var. Fakat ben 500Hz IPS panel bir ekran görmedim daha önce OLED olabilir mi ? Eğer bütçen varsa yüksek Hz OLED öneririm onun dışında dediğim gibi 360Hz IPS panelde o Hz i fazla hissedemiyorsun çünkü panel o kadar hızlı değil ister istemez ghosting yapıyor. Daha önceden asus rog 380 hz IPS monitör aldım ve açıkçası çokta bir fark hissetmedim, zaten gönderilen ekran ikinci el ve serviste onarım görmüş ekran çıkınca iade ettim. Şuan 270Hz kullanıyorum memnunum. Ayrıca 360Hz monitörler performansa odaklandığı için hoparlörsüz oluyor böyle bir beklentin varsa onu da düşün. Son zamanlarda da yanlış bilmiyorsam 360 Hz monitörlerin fiyatları uçtu en son baktığımda 18 bin bandındalardı. İlerde ekran kartı değiştirme gibi bir düşüncen varsa story oyunları falan oynuyorum diyorsan 2K bir ekran al keyfini çıkar derim. Eğer diyorsan ki ben FPS oynuyorum sadece zaten mükemmel bir ekran kartına ihtiyacın yok. Çünkü CS, valorant gibi oyunlar işlemci odaklı. Tamamen senin kullanışına ne istediğine bağlı anlayacağın çeşit çok seçmek sana kalmış. Benim önerim online olarak amazon, hepsiburada gibi yerlerden almak. En azından bir süre kullanırsın memnun kalmazsan iade edersin yine. Fakat benim şahsi görüşüm son zamanlardaki zamlarla birlikte 360Hz IPS ekrana 18 bin civarı para vermek gereksiz.Reis son bir şey daha sormak istiyorum benim bir arkadaş var Alienware 500Hz'lik bir monitörü var IPS panel. Hertz olayları çok fark ediyor falan diyor yoksa aldığı ürünü övdüğü için mi öyle diyor bilmiyorum. Alacaksan yüksek Hz al diyor o Hz kadar FPS alamasan bile ileride ekran kartı sistem değiştirdiğinde daha mantıklı olur dedi. Sen ne düşünüyorsun reis?
Detaylar
Kim cevapladı?Bu var.500 Hz ile diğerleri arasında çok büyük fark var. 360 Hz ile bile arasında büyük fark var. Fakat ben 500Hz IPS panel bir ekran görmedim daha önce OLED olabilir mi ? Eğer bütçen varsa yüksek Hz OLED öneririm onun dışında dediğim gibi 360Hz IPS panelde o Hz i fazla hissedemiyorsun çünkü panel o kadar hızlı değil ister istemez ghosting yapıyor. Daha önceden asus rog 380 hz IPS monitör aldım ve açıkçası çokta bir fark hissetmedim, zaten gönderilen ekran ikinci el ve serviste onarım görmüş ekran çıkınca iade ettim. Şuan 270Hz kullanıyorum memnunum. Ayrıca 360Hz monitörler performansa odaklandığı için hoparlörsüz oluyor böyle bir beklentin varsa onu da düşün. Son zamanlarda da yanlış bilmiyorsam 360 Hz monitörlerin fiyatları uçtu en son baktığımda 18 bin bandındalardı. İlerde ekran kartı değiştirme gibi bir düşüncen varsa story oyunları falan oynuyorum diyorsan 2K bir ekran al keyfini çıkar derim. Eğer diyorsan ki ben FPS oynuyorum sadece zaten mükemmel bir ekran kartına ihtiyacın yok. Çünkü CS, valorant gibi oyunlar işlemci odaklı. Tamamen senin kullanışına ne istediğine bağlı anlayacağın çeşit çok seçmek sana kalmış. Benim önerim online olarak amazon, hepsiburada gibi yerlerden almak. En azından bir süre kullanırsın memnun kalmazsan iade edersin yine. Fakat benim şahsi görüşüm son zamanlardaki zamlarla birlikte 360Hz IPS ekrana 18 bin civarı para vermek gereksiz.
Arkadaşımın bu monitör işte
Anladım reis IPS panelde en ideal 240hz gibi duruyor. Monitörde hoparlör benim için önemli ekstra hoparlör kullanmak istemem hem masada yer kaplar hemde kullanışsız oluyor. En iyisi ben o asusu alayım geçeyim yapacak bir şey yok. Allah nasip ederde param olursa oled çekerim kaliteli ama bu fiyatlara çok zor. Sistemimi satsam alamam yani.500 Hz ile diğerleri arasında çok büyük fark var. 360 Hz ile bile arasında büyük fark var. Fakat ben 500Hz IPS panel bir ekran görmedim daha önce OLED olabilir mi ? Eğer bütçen varsa yüksek Hz OLED öneririm onun dışında dediğim gibi 360Hz IPS panelde o Hz i fazla hissedemiyorsun çünkü panel o kadar hızlı değil ister istemez ghosting yapıyor. Daha önceden asus rog 380 hz IPS monitör aldım ve açıkçası çokta bir fark hissetmedim, zaten gönderilen ekran ikinci el ve serviste onarım görmüş ekran çıkınca iade ettim. Şuan 270Hz kullanıyorum memnunum. Ayrıca 360Hz monitörler performansa odaklandığı için hoparlörsüz oluyor böyle bir beklentin varsa onu da düşün. Son zamanlarda da yanlış bilmiyorsam 360 Hz monitörlerin fiyatları uçtu en son baktığımda 18 bin bandındalardı. İlerde ekran kartı değiştirme gibi bir düşüncen varsa story oyunları falan oynuyorum diyorsan 2K bir ekran al keyfini çıkar derim. Eğer diyorsan ki ben FPS oynuyorum sadece zaten mükemmel bir ekran kartına ihtiyacın yok. Çünkü CS, valorant gibi oyunlar işlemci odaklı. Tamamen senin kullanışına ne istediğine bağlı anlayacağın çeşit çok seçmek sana kalmış. Benim önerim online olarak amazon, hepsiburada gibi yerlerden almak. En azından bir süre kullanırsın memnun kalmazsan iade edersin yine. Fakat benim şahsi görüşüm son zamanlardaki zamlarla birlikte 360Hz IPS ekrana 18 bin civarı para vermek gereksiz.