İnternetten aldıysanız ve 14 gün dolmadıysa %100 iade, öyle 3-4 piksel olmadan olmaz vs hikaye 1 piksel bile kusurdur. Mağazadan aldıysanız servisde biraz zaman geçer ama değişim/iade raporu verilir.

İnternetten aldım, gaming, gen, TR'den bugün teslim aldım kargo şirketinden yarın göndereceğim sizce değişim mi yapmalıyım veya iade mi? Ve yardımcı olurlar mı?

İnternetten aldıysanız ve 14 gün dolmadıysa %100 iade, öyle 3-4 piksel olmadan olmaz vs hikaye 1 piksel bile kusurdur. Mağazadan aldıysanız servisde biraz zaman geçer ama değişim/iade raporu verilir.

Aşırı canım sıkıldı hocam ya

Geri gönderiyorum hocam bugün, umarım değişim yaparlar, yapmazlar ise yandık

Son düzenleme:
İnternetten aldım, gaming, gen, TR'den bugün teslim aldım kargo şirketinden yarın göndereceğim sizce değişim mi yapmalıyım veya iade mi? Ve yardımcı olurlar mı?

Aşırı canım sıkıldı hocam ya.

Geri gönderiyorum hocam bugün, umarım değişim yaparlar, yapmazlar ise yandık.

Hocam internetten görmeden aldığın için şartsız koşulsuz iade hakkınız var zaten. Sarf malzemesi veya yazılım değil sonuçta.

İşte ondan korkuyorum vallahi, ne yapmalıyım?

Var ya tadım fena kaçtı gece gece.

Hocam göndermeli miyim sizcev<v?

Vallahi yapacak bir şey var mış gibi durmuyor. Tüketici hakem heyeti falan o süreçler sizi bekliyor gibi görünüyor 1 ölü pikseli Amazon harici hiçbir firma ciddiye almaz hoş Amazon beğenmedim istemiyorum desende iade alıyor sorun olmasına gerek yok.

Göndersin görürsün öyle 14 gün işliyor mu işlemiyor mu :D

Gönderdim bugün inşallah giderken kırılmaz yurt içi sorumluluk almıyoruz diyerek imza attırdı.

Hakkında hayırlısı olsun kutuda bile yamukluk olsa eziklik olsa satışa uyggun değil der geri gönderirler.

Vallahi yapacak bir şey var mış gibi durmuyor. Tüketici hakem heyeti falan o süreçler sizi bekliyor gibi görünüyor 1 ölü pikseli Amazon harici hiçbir firma ciddiye almaz hoş Amazon beğenmedim istemiyorum desende iade alıyor sorun olmasına gerek yok.

Göndersin görürsün öyle 14 gün işliyor mu işlemiyor mu :D

Hakkında hayırlısı olsun kutuda bile yamukluk olsa eziklik olsa satışa uyggun değil der geri gönderirler.
Sanmıyorum değiştirecekler muhtemelen. Bir çok kişiye öyle yapmışlar.

İnşallah en az zarar ile sorunsuz şekilde süreci atlatırsınız.
1726243461095.webp

İnşallah en az zarar ile sorunsuz şekilde süreci atlatırsınız.
Muhtemelen müşteri memnuniyeti adına bir defaya mahsus değiştirirler.

Şikayetvar'da bir sürü firma adına okuduğum şey. Mesela ölü pikselli cihaz gönderiyon onlar değiştik diyor başka ölü pikselli iade bir cihazı sıfır diye gönderiyorlar.
Hocam monitörü sıfırını anlıyorum zaten, o konuda şüphem yok, o asus etiketinin açılmaması gerek, o montörün içerisinde ki yazılar açılmaması gerek o konuda anlaşılıyor, onda sıkıntım yok.

Şikayetvar'da bir sürü firma adına okuduğum şey. Mesela ölü pikselli cihaz gönderiyon onlar değiştik diyor başka ölü pikselli iade bir cihazı sıfır diye gönderiyorlar.
Gaming gen.tr yorumlarına baktım birine daha bu olay olmuş değiştirmişler sorunu çözülmüş bence siz belki de fazla abartıyorsunuzdur çünkü gaming genden hep alışveriş yaptım sıkıntı çıkarmamışlardı, belkli de düzelir.

Link atar mısınız hocam nerede okudunuz merak ettim.