Rifle

Uzman
1726167515502.webp

Sabah hiçbir şey yoktu tam yorum yaptım ölü piksel yok diye, Gaming.Gen.TR'ye tekrar yaptım böyle çıktı sabah yoktu? Değişim alırlar mı bugün teslim aldım monitörü 2K canım çok sıkıldı, böyle kullansam artar mı? Ya da iade için göndermeli miyim?

1726168049238.webp

Son düzenleme:
Değişim hakkın ya da iade hakkın varsa bunları kullan, çoğalma ihtimali de var, göz önünde bulundur.

Mail attım gaming gene, geri göndereceğim yarın kargoya veririm.

Tekrardan ölü pixelli ürün gelirse çıldırırım.

Çoğu zaman ölü piksel 3 5 olmadıkça kabul etmiyorlar bile muhtemelen gönderdiğin monitör geri gelecektir bir de piyango yolda zarar görürse sen o zaman bak filme. Ne kargo sahip çıkar ne firma.

Çoğu zaman ölü piksel 3 5 olmadıkça kabul etmiyorlar bile muhtemelen gönderdiğin monitör geri gelecektir bir de piyango yolda zarar görürse sen o zaman bak filme. Ne kargo sahip çıkar ne firma.
İşte ondan korkuyorum valla, ne yapmalıyım?

Var ya tadım fena kaçtı gece gece

Hocam göndermeli miyim sizce?

Para verip sıfır ürün alıyorsun, o kadar para verip neden kusurlu ürün kullanasın?
Kesinlikle yarın monitörü gönderiyoruım ekranın ortasında da 4-5 tane var toplam da 7 ölü piksel var ve değişim yapmak zorundalar.

Son düzenleme:

Öyle bir dünya yok internetten aldıysa14 gün dolmadan iade edebilir, mağazadan aldıysa servise yollayıp iade değişim raporu alabilir monitörlerde ilk 6 ay paneli açamıyorlar bu yüzden değişim veya iade olur.

Öyle bir dünya yok internetten aldıysa14 gün dolmadan iade edebilir, mağazadan aldıysa servise yollayıp iade değişim raporu alabilir monitörlerde ilk 6 ay paneli açamıyorlar bu yüzden değişim veya iade olur.
bakın bu da kanıtı hocam :D

1726169901023.webp

Değişim yaparlar değil mi?

Para verip sıfır ürün alıyorsun, o kadar para verip neden kusurlu ürün kullanasın?
Hocam en son attığım fotoğrafta ki ölü pixellere bakınız, ve değişim yaparlar mı sizce?

Son düzenleme:
İnternetten aldıysanız ve 14 gün dolmadıysa %100 iade, öyle 3-4 piksel olmadan olmaz vs hikaye 1 piksel bile kusurdur. Mağazadan aldıysanız servisde biraz zaman geçer ama değişim/iade raporu verilir.