Takma kafana normal sıcaklıklar.
Zaten bunlar habire takip ettiğim değerler değil. Muhtemelen 2-3 gün sonra aklıma bile gelmeyecek. Yeni aldığım için bir anormallik var mı diye merakımdan kontrol ettim. Bu karta 3070'den geçtim, inanın 3070'nin bellek sıcaklığını bilmiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

Kusura bakmayın Hynix'i görmemiştim.
Estağfurullah, hangi marka modeli kullanıyorsunuz?

Zaten bunlar ha bire takip ettiğim değerler değil. Muhtemelen 2-3 gün sonra aklıma bile gelmeyecek. Yeni aldığım için bir anormallik var mı diye merakımdan kontrol ettim. Bu karta 3070'den geçtim, inanın 3070'nin bellek sıcaklığını bilmiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

Estağfurullah, hangi marka modeli kullanıyorsunuz?

3070 de VRAM sıcaklıklarını göremezdin zaten cünkü sıcaklık sensörü yok. Senin kart da da hiçbir problem yok sıcaklık değerlerinde normal

Sanırım sıcaklık konusunda kartın vadettiklerini alıyorum ama aklıma takılan bir durum var. Kart ara ara Afterburner'a göre 430W'a sıçrıyor. GPU-Z'a göre ise 330W'ı nadiren geçiyor. Sizce bu değerlerden hangisi mantıklı? 750W PSU kullandığım için 430W'a pick atması sıkıntı olabilir.

@YASEDEM, siz kendi kartınızda böyle bir duruma şahit oldunuz mu acaba?

İki program da aynı anda çalıştı ve gördükleri maksimum güç değerleri bu şekilde:

temps.webp

Sanırım sıcaklık konusunda kartın vadettiklerini alıyorum ama aklıma takılan bir durum var. Kart ara ara Afterburner'a göre 430W'a sıçrıyor. GPU-Z'a göre ise 330W'ı nadiren geçiyor. Sizce bu değerlerden hangisi mantıklı? 750W PSU kullandığım için 430W'a pick atması sıkıntı olabilir.

@YASEDEM, siz kendi kartınızda böyle bir duruma şahit oldunuz mu acaba?

İki program da aynı anda çalıştı ve gördükleri maksimum güç değerleri bu şekilde:

Eki Görüntüle 204727
Ben eski kartımda bunları yaşamıştım. Yeni kartta hardware monitor kullanıyorum. Çok nadiren sapıtıyor.

Ben eski kartımda bunları yaşamıştım. Yeni kartta hardware monitor kullanıyorum. Çok nadiren sapıtıyor.
Nebi Akgün'nün videosu çok bilgilendirici ve tüm sorularıma yanıt niteliğinde olmuş. Neden iki farklı programın iki farklı değer okuduğunu bile açıklamış. Nvidia/AMD fark etmeksizin tüm kartlarda bu gerçekleşiyormuş. Nvidia bu değerleri göstermezken AMD göstermeyi tercih ediyormuş. Bir anomali değil, tamamen normal bir durum. Zaten artık değerleri takip etmeyi de bıraktım. Anladığım kadarıyla her şey yolunda.