Sürüm 2101 Beta Sürümü çıkmış. @Ayhan Dönmez bizim için sorun olur mu? Güncelleme yapmaya gerek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürüm 2101 beta sürümü çıkmış. @Ayhan Dönmez bizim için sorun olur mu? Güncelleme yapmaya gerek var mı?
Eki Görüntüle 227118
Ben kurdum ciktigi gun bir sorun yok simdilik ama cok bir şey değişeceğini sanmiyorum.
Sürüm 2101 Beta Sürümü çıkmış. @Ayhan Dönmez bizim için sorun olur mu? Güncelleme yapmaya gerek var mı?
Eki Görüntüle 227118
@Ayhan Dönmez aynı ayarlar ile sorun çıkarmadı. Relax sadece denesem nasıl olur?@ggbye Bu sürümlerde NORM performansı bariz düştü, RELAX devam edeceksin artık. AMD ve SAFEDISK öyle istiyor. Karhu Output -1.5 MB bir de.
![]()
Release KGuiX v2.1.4 · jjgraphix/KGuiX
Beta release version 2.1.4.1 Resolved regional culture conflicts causing issues on some systems History.log now opens in the system default text editor Adjusted formatting of duration timecode and...github.com
Eki Görüntüle 227185Eki Görüntüle 227186
Eki Görüntüle 227194
@ggbye Güncelledikten sonra bir bak bakalım. NORM yerine RELAXED kullanın AGESA 1.3.0.0'dan itibaren.
@Ayhan Dönmez aynı ayarlar ile sorun çıkarmadı. Relax sadece denesem nasıl olur?
Güncel Zen paylaş, tRFC2 270, Same Bank 180 dene. VDD-VDDQ isteyebilir. NORM performansı düştü, relaks şart artık M-die.