Detaylar
Kim cevapladı?ekran kartınız nedir? hdmi kabloyu doğru yere takmamış olabilirsiniz. bazen harici ekran kartı olanlar anakartın hdmi çıkışına bağlayıp görüntü almaya çalışır, biostan anakart hdmi çıkışı aktif edilmezse veya onboard vga olan işlemciniz yoksa o çıkış çalışmaz vs. kabloların takıldığı yerin fotosunu atabilirseniz sevinirim.
Sapphire Pure 9070XT kullanıyorum.Buyrun bu da fotoğraf.ekran kartınız nedir? hdmi kabloyu doğru yere takmamış olabilirsiniz. bazen harici ekran kartı olanlar anakartın hdmi çıkışına bağlayıp görüntü almaya çalışır, biostan anakart hdmi çıkışı aktif edilmezse veya onboard vga olan işlemciniz yoksa o çıkış çalışmaz vs. kabloların takıldığı yerin fotosunu atabilirseniz sevinirim.
Dosya Ekleri
amd adrenaline girip ekran kısmından aşağıdaki alanı bul, ikinci ekrana yeni oluştur deyip 1920x1080@60hz olarak ayarla.Sapphire Pure 9070XT kullanıyorum.Buyrun bu da fotoğraf.
Onu da denedim fakat hala 1080 olarak gözüküyor.amd adrenaline girip ekran kısmından aşağıdaki alanı bul, ikinci ekrana yeni oluştur deyip 1920x1080@60hz olarak ayarla.
Eki Görüntüle 213122
şimdi ben nvidia kullandığım için görüntüleri int. den buluyorum. sen 1080 yaptım dediğin yerin ss ini alıp ekler misin buraya, belki bi noktayı gözden kaçırıyoruzdur.. örnek olarak kendi pc imden görüntü ekliyorum; en yukardaki MSI bende tek ekran, ikinci ekran olsaydı onun üzerine tıklayıp çözünürlüğü öyle ayarlayacaktık vs.amd adrenaline girip ekran kısmından aşağıdaki alanı bul, ikinci ekrana yeni oluştur deyip 1920x1080@60hz olarak ayarla.
Eki Görüntüle 213122
Oluşturdum dediğimde ekran gidip geliyor fakat hala 1080 olarak gözüküyor.şimdi ben nvidia kullandığım için görüntüleri int. den buluyorum. sen 1080 yaptım dediğin yerin ss ini alıp ekler misin buraya, belki bi noktayı gözden kaçırıyoruzdur.. örnek olarak kendi pc imden görüntü ekliyorum; en yukardaki MSI bende tek ekran, ikinci ekran olsaydı onun üzerine tıklayıp çözünürlüğü öyle ayarlayacaktık vs.
Eki Görüntüle 213128
Dosya Ekleri
2 monitörün de tazeleme hızını 60 yapıp dener misin?Oluşturdum dediğimde ekran gidip geliyor fakat hala 1080 olarak gözüküyor.
Vâveylâ
Başarılı
Masaüstüne sağ tıklayın ve "Görüntü Ayarları"na girin. Üstteki şemada Asus'u seçin. Aşağı da "Gelişmiş Görüntü Ayarları"na tıklayın. "Ekran 2 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri" yazısına tıklayın. Açılan küçük pencerede "Tüm Modları Listele" butonuna basın. Listeden
Olmazsa CRU programını indirin, listeden Asus'u seçin. "Reset-all" yapıp bilgisayarı yeniden başlatın.
1920x1080, True Color (32 bit), ...Hz olan seçeneği bulup seçin ve "Tamam" diyerek uygulayın. Olmazsa CRU programını indirin, listeden Asus'u seçin. "Reset-all" yapıp bilgisayarı yeniden başlatın.
Sorunun ne olduğunu şu şekilde çözdüm.Monitörü görüntü ayarlarından dikey (döndürülmüş yaptığımda 1080 p yapıyor normal haline yataya aldığımda 1920x1080 olarak alabiliyorum ama dikey bir şekilde kullanmak istiyorum.Var mıdır bunun bir çözümü?Masaüstüne sağ tıklayın ve "Görüntü Ayarları"na girin. Üstteki şemada Asus'u seçin. Aşağı da "Gelişmiş Görüntü Ayarları"na tıklayın. "Ekran 2 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri" yazısına tıklayın. Açılan küçük pencerede "Tüm Modları Listele" butonuna basın. Listeden1920x1080,True Color (32 bit), ...Hz olan seçeneği bulup seçin ve "Tamam" diyerek uygulayın.
Olmazsa CRU programını indirin, listeden Asus'u seçin. "Reset-all" yapıp bilgisayarı yeniden başlatın.