Uyuyan Sincap 122

Bilgin
Perşembe akşamı 50.000 TL'ye Idefix üzerinden ASUS Vivobook 14 Flip Ultra 5 226V model laptopu satın aldım. İçerisinden laptop, kalem, 65 watt şarj adaptörü ve kalem şarj kablosu çıktı. Windows 11 kurulu geldi. Şu anda kurulum aşamasındayım; bitince daha detaylı yorumlar yaparım. Merak edenler soru sorabilirler ürünle alakalı.

20260926_134744.webp

20260926_134752.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Bende Vivobook S16 var. Güzel ama biraz pişmanım, keşke Zenbook'a çıksaydım diyorum. Kasa kalitesi ve hoparlör kalitesi olarak Zenbook daha tatmin edici olurdu muhtemelen. 14" Zenbook ile 16" Vivobook aynı fiyattı o zamanlar. Ekran boyutunu tercih etmiştim.

Soru olarak hoparlör kalitesi ve kasa kalitesini merak ediyorum.

Hayırlı olsun. Tek parmakla kapağı kalkabiliyor mu?
Evet kalkıyor hocam.
GTA 5 kaç FPS abi?
FSR falan olmadan ve Native çözünürlük.
512 gb depolamaya sahip gta 5 kurarak 100 gb ını feda etmek istemiyorum valorant kurarsam bilgi veririm.

Hoparlörü gayet güzel ben 2013 casperdan geçince hayran kaldım. Tabiki daha iyileri vardır. Tablet modunda kullanmak aşırı güzel. Kapağı alüminyum ve kasası plastik. İslemci 38 derecede calışıyor. Tüm güncellemeleri kurarken yaptı. Aşırı memnunum ben.

Menteşeleri gayet dengeli ve üretim yeri ALMANYA.
Takılan varsa diye belirtiyorum ÇİN MALI DEĞİL.

Pili ortalama 10 saat gidiyor diyor ama bakıcaz. Saat 3 30 da felan yüzde 99 dan çektim dengeli modda.

Son düzenleme:
Evet kalkıyor hocam.

512 gb depolamaya sahip gta 5 kurarak 100 gb ını feda etmek istemiyorum valorant kurarsam bilgi veririm.

Hoparlörü gayet güzel ben 2013 casperdan geçince hayran kaldım. Tabiki daha iyileri vardır. Tablet modunda kullanmak aşırı güzel. Kapağı alüminyum ve kasası plastik. İslemci 38 derecede calışıyor. Tüm güncellemeleri kurarken yaptı. Aşırı memnunum ben.

Menteşeleri gayet dengeli ve üretim yeri ALMANYA.
Takılan varsa diye belirtiyorum ÇİN MALI DEĞİL.

Pili ortalama 10 saat gidiyor diyor ama bakıcaz. Saat 3 30 da felan yüzde 99 dan çektim dengeli modda.
Hocam en azından basit bir oyun indirip deneyebilir misiniz? Çok merak ettim.

Valorant kuracağım.

Valorantta 170 fps ve 75 80 derecelerde sistem.

16 gb ram in 14 gb ını oyunda yiyor. Oyun oynamak için yeteri kadar akıcı değil, ram yetersiz ve ekran fazla küçük. Ama günlük kullanımda muazzam fan sesi az.

Oyun oynarsanız 6 fanlı soğutma alın 85 derecelere çıkıyor açıkçası tuşlara basarken ısı hissediyorum.

Son düzenleme:
Valorant kuracağım.

Valorantta 170 fps ve 75 80 derecelerde sistem.

16 gb ram in 14 gb ını oyunda yiyor. Oyun oynamak için yeteri kadar akıcı değil, ram yetersiz ve ekran fazla küçük. Ama günlük kullanımda muazzam fan sesi az.

Oyun oynarsanız 6 fanlı soğutma alın 85 derecelere çıkıyor açıkçası tuşlara basarken ısı hissediyorum.
RAM kullanımı niye o kadar çok? Arka planda bir şeyler mi açık?