termalmacun 4

Başarılı
Öncelikle merhaba, ASUS laptopu uzun zamandır kullanıyorum. Bluetooth var diye hatırlıyorum ama driver yok. Ayarlar üzerinden'de açamıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekli.

Model: ASUS X550CA
Windows 11

Son düzenleme:

Bunlar olabilir mi?

Bu rehbere göre yaparsanız daha iyi olur, üstteki için ayrı program kurmanız gerekir.

Windows 8.1 için Bluetooth sürücüsü var. Bu da demek oluyor ki cihazın içinde Bluetooth donanımı mevcut. Windows 10 ve 11 otomatik algılıyor ve sürücüsünü kuruyor olmalı. Yine daha önceki konuda söylediğim gibi linux geçebilirsiniz. Güncel Windows için sürücü bulamıyorsanız kesinlikle Linux'a geçin. Lubuntu kurun.
Casper marka Windows 8.1 bilgisayar formatlamıştım. Bluetooth sürücüsü Windows10 da yoktu. Benzer bir durum yaşıyor olabiliriniz.
1732934162100.webp

Windows 8.1 için Bluetooth sürücüsü var. bu da demek oluyor ki cihazın içinde Bluetooth donanımı mevcut. Windows 10 ve 11 otomatik algılıyor ve sürücüsünü kuruyor olmalı. Yine daha önceki konuda söylediğim gibi Linux geçebilirsiniz. Güncel Windows için sürücü bulamıyorsanız kesinlikle Linux'a geçin. Lubuntu kurun.
Casper marka Windows 8.1 bilgisayar formatlamıştım. Bluetooth sürücüsü Windows 10 da yoktu. Benzer bir durum yaşıyor olabiliriniz.
Eki Görüntüle 102846

Linux'da illusator, Photoshop, uzak masaüstü bağlantısı ve WinRAR gibi programlar vs. bulunuyor değil mi? Driver'ı kurmayı deniyorum hemen.