Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Wi-Fi kartı sürekli kopuyor sebebi ne olabilir? Windows'ta yapıyordu Linux'a geçtim devam ediyor. Ne yapabilirim kartı değiştirmek dışında?
Laptop: ASUS X571.

Wi-Fi kartı sürekli kopuyor sebebi ne olabilir? Windows'ta yapıyordu Linux'a geçtim devam ediyor. Ne yapabilirim kartı değiştirmek dışında?
Laptop: ASUS X571.

Recep hocamin dedigine ek olarak, Wi-Fi adaptorunuz Intel yapimiysa (neredeyse butun bilesenleri Linux uzerinde mukemmel calisir) muhtemelen sorun kart ya da antenler gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun Linux'ta da devam ediyorsa yapmanız gereken şey Wi-Fi kartını değiştirmek. Wi-Fi kartı muhtemelen arızalanmıştır.

Recep hocamin dedigine ek olarak, Wi-Fi adaptorunuz Intel yapimiysa (neredeyse butun bilesenleri Linux uzerinde mukemmel calisir) muhtemelen sorun kart ya da antenler gibi.

Evet SSD ve Wi-Fi kartı Intel üretim olması gerekli. İkinci el aynı model mi takmalıyım yoksa herhangi üst bir modelin kartını takmam problem olur mu? Fişi çekip güç tuşunu basılı tutunca(statik elektriğini alınca) sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Değişik bir problem.