cross

Çalışkan
Merhaba,

Daha yeni ASUS X870 Wi-Fi anakart aldım kartın Ethernet girişine kablomu taktığımda 100mb/sn sabitliyor hızı ancak aynı kabloyu başka PC'me taktığımda 1gb/sn olarak görüyorum.

Aynı kartta Wi-Fi var onunlada bağlandığımda 2.8gb/sn görüyorum Ethernet bağlantımı neden 100 MB sabitliyor yardımcı olur musunuz? BIOS, Ethernet versiyonlarının hepsini sitesinde bulunan en son sürümle güncelledim, Ethernet kartında bu şekilde bir arıza olabilir mi? ya d
Modemimde bir sorun yok, başka PC ye bağladığımda sorunsuz 1GB alıyorum. Modemim TP-Link BE800. Ethernet ayarlar kısmından speed/dublex kısımlarını 1GB, 2.5GB hepsini denedim çözüm alamadım. Eğer Ethernet girişi bozuktur derseniz iade sürem var ona göre iade edicem ancak pc'yi tekrar söküp toplaması çok zor ondan bir sizlere sormak istedim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bağlı olduğu router tplink be800 10gb/sn port
Aynı kabloyu yan taraftaki eski pc me takıyorum 1gb/sn alabiliyorum
Ancak yeni anakarta taktığımda sadece 100 alabiliyorum
Tüm sürücüleri anakartın web sitesinden indirip kurdum

Gelişme;

Arkadaşlar sorunu buldum anakarta bağlanan wifi 7 anteni taktığımda kablolu bağlantıyı pc 100mb sabitliyor ancak wifi antenini söktüğümde 2.5gb/sn ye çıktı şimdi neden bunu yapıyor bunu bulmam gerek.
Bilgisi olan varsa bu kartla ilgili desteğinizi isterim teşekkürler.

Sanırım şansa olmuş alakası yok şimdi ethernet kablosunu hiç görmüyor kartı iade ediyorum teşekkür ederim

Son düzenleme: