Günaydın. Bugün tekrar soruyorum 🙏

Kontağım cevap vermedi. Yarın tekrar dürterim.

Arkadaşlar selam. Ürünlerinizin seri numaralarını iletir misiniz?

"S7LMQS026011 " bu konuyu gördükten sonra fark ettim böyle bir sorunu. HDR açınca YouTube'da bazı yorumların sonunda gözlemlediğim siyah çizgileri görmedim, HDR kapalı şekilde ve ClearType kapattım yine YouTube yorumlarda veya başka bir yazının sonunda siyahlık görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@jotem, öyle yaptığında düzeliyorsa dediğim gibi scanline proble midir muhtemelen, scanline problemi de voltaj kaynaklı bir problem. Monitöre gönderilen voltaj dengesiz olduğunda bu problem meydana geliyor.

Sorunu yaşayan bayağı bir kişi var volajla alakalı olsa herkeste mi olur yoksa monitörün voltajın yapıldığı aksamında mı bir problem vardır?

@Recep Baltaş abi ben monitörü servise göndermiştim bir sorun tespit edilemedi diyorlar. Yani ekran kartınızdan kaynaklı bir sorun olabilir diyorlar. Kendilerine belirttim yani bu kadar insanın ekran kartında işletim sistemindemi sorun var diye. ASUS kendine yakışanı yapmadı. Bir sorun yok deyip geri gönderiyorlar. Alalı 20 gün oldu gerçekten şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu yaşayan bayağı bir kişi var volajla alakalı olsa herkeste mi olur yoksa monitörün voltajın yapıldığı aksamında mı bir problem vardır?
Monitörde kullanılan native panel eğer 300 Hz ise panel kaynaklı sıkıntı vardır, eğer native panel 300 Hz değilse üreticinin yapmış olduğu overclockta sıkıntı vardır.

ASUS ile konuştum ve sorun çözülmezse video yapacağımı belirttim. Pazartesi yetkili bizzat ilgilenecek. Bütün monitörler servise incelemeye alınacak. Haftaya sorun çözülmez ise video yapacağım.

Abi ben servise gönderdim adamlar takmadı bile. Yani sorun ekran kartınızda ya da işletim sisteminizde diyorlar. Forumdan bahsettim bu kadar insan bu sorunu yaşıyor dedim yani bu kadar insanın bu sorunu yaşayıp yaşamadığını bilemeyiz falan dediler. Biz test ettik bir sorun yok diyorlar. Yani şimdi tekrar bana geri göndereceklerini söylediler. Hiçbir tamir değişim vs yapmadan sorunu çözmüyorlar. Yani hem seni hem de bu sorunu yaşayan arkadaşlarımı servis hakkında bilgilendirmek istedim. Ürünü satın aldığım vatan bilgisayarda servis ne derse o tavrını takınıyor.

Özel mesaj attım arkadaşlar, telefon ve mail bilgisi iletin özelden.

Günyadın, bilgiler ASUS'a iletildi.

Özelden bilgisini paylaşan herkesten ürün inceleme için istenecek arkadaşlar. Konu ASUS Global tarafından araştırılıyor. Eğer yıl sonuna kadar çözülmez ise videosunu yapacağımı belirttim ASUS'a.

Son düzenleme: