Detaylar
Kim cevapladı?Metalis
Uzman
Sorun çözülmedi maalesef.Arkadaşlar merhaba buraya konu olan monitörü almak istiyorum fakat burada yazılan sorundan ötürü almaktan çekindim. Bu soruna bir çözüm bulundu mu en son aralık ayında yazılmış o yüzden soruyorum.
Anladım cevabın için çok teşekkür ederim.
Monitörlere birebir değişim raporu verildi ama bu süre zarfında fiyat yükseldiği için bir mağduriyet oluştu.
Peki bu monitörü riske girip alayım mı sizin tavsiyeniz nedir acaba? Böyle bir problem çıkmasından korkuyorum açıkçası. Ve böyle bir problem çıkarsa süreç tam ne olur kestiremiyorum.Monitörlere birebir değişim raporu verildi ama bu süre zarfında fiyat yükseldiği için bir mağduriyet oluştu.
380 Hz modeli geliyor stoklara, onu alın daha garanti.
Doğru söylüyorsunuz daha garantidir. Fakat fiyat farkından dolayı almam biraz zor gözüküyor.380 Hz modeli geliyor stoklara, onu alın daha garanti.
380 Hz olan modelin ismi XG259QNS olan model mi?380 Hz modeli geliyor stoklara, onu alın daha garanti.
Recep bey arada olmasına rağmen 2.5-3 ay boyunca süreci uzatıp oyaladılar hepimizi ve yaptıkları tek şey teknik servisin aylar önce yapması gereken iade/değişim raporunu çıkarmak oldu (2-3 kişiye çıkarıldı bildiğim kadarıyla) ama değişim şansı yok çünkü ürün piyasada yok denecek kadar az, piyasada olanlar hem şu an zamlı hem de sorun olmayacağının garantisi yok yine. İade olacak ama farklı bir monitör almaya kalksan piyasadaki çoğu monitöre zam geldi. Halbuki çok öncesinde teknik servise yollayanlara sorun yok diyerek geri yollanmamış olsa süreç belki Recep beye gerek kalmadan herkes için iadeyle sonuçlanırdı ve ürünlere zam gelmeden farklı bir monitör alınabilirdiPeki bu monitörü riske girip alayım mı sizin tavsiyeniz nedir acaba? Böyle bir problem çıkmasından korkuyorum açıkçası. Ve böyle bir problem çıkarsa süreç tam ne olur kestiremiyorum.
Özellikle teknik servisin iş bilmezliği ve genel olarak süreci bu kadar uzattıkları için her ne kadar bu markanın başka bir monitörüne ve klavyesine sahip olsam da bundan sonra olabildiğince bu markadan uzak durmaya çalışacam
Son düzenleme:
yagizc
Çalışkan
Recep bey arada olmasına rağmen 2.5-3 ay boyunca süreci uzatıp oyaladılar hepimizi ve yaptıkları tek şey teknik servisin aylar önce yapması gereken iade/değişim raporunu çıkarmak oldu (2-3 kişiye çıkarıldı bildiğim kadarıyla) ama değişim şansı yok çünkü ürün piyasada yok denecek kadar az, piyasada olanlar hem şu an zamlı hem de sorun olmayacağının garantisi yok yine. İade olacak ama farklı bir monitör almaya kalksan piyasadaki çoğu monitöre zam geldi. Halbuki çok öncesinde teknik servise yollayanlara sorun yok diyerek geri yollanmamış olsa süreç belki Recep beye gerek kalmadan herkes için iadeyle sonuçlanırdı ve ürünlere zam gelmeden farklı bir monitör alınabilirdi.
Özellikle teknik servisin iş bilmezliği ve genel olarak süreci bu kadar uzattıkları için her ne kadar bu markanın başka bir monitörüne ve klavyesine sahip olsam da bundan sonra olabildiğince bu markadan uzak durmaya çalışacağım.
Hocalarım YouTube yorumlarında fark ettim şu an bende de olmaya başladı fakat sadece YouTube yorumu yazdığımda vs. oluyor nasıl bir yol izleyeceğiz?
@Recep Baltaş.