Oled teknolojilerini vs. anlatan makaleler de yazılıyor forumda, onlar hakimdir güncel monitörlere. Ekran kartında BetaPlus monitörde Asus'la uğraşmaktan soğudum bu işlerden. Bilgisayarı birkaç günde bir 1 saat kadar BF6 oynamak için açıyorum. Televizyon dolu olynca video izlemek için açtığımda pek tad almıyorum uzakta çekyatta vs. izlemekten, ekran karşısında oturarak izlemek de sıkıcı geliyor. O derece uzaklaştım bu işlerden. Mesai sonrası haftanın 5 günü spor salonuna gidiyorum. Stressiz sağlıklı hayat. Bilgisayara harcadığım ekstra paralara acıyorum. O paralarla İspanya vs. gezerdim (geçen yıl yeşil pasaport aldım). Bu konuyla ilgili konu açsan ilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.
Son durum nedir? THH karar veremedi mi henüz?

Son durum nedir? THH karar veremedi mi henüz?
Karar verdi, birkaç gün sonra Asus kendisi aradı ürünü teslim için kargo kodu verdiler. Teslim edildikten sonra kargo ile iade/teslim evrağı yolladılar. O belge ile satın aldığınız yerden ister para iadesi ister aynısı/dengi ürün alabilirsiniz dediler. Betaplus idi satıcı, Allah'tan aracı Hepsiburada idi, onlar aracılığı ile para iadesi aldım Betaplus'tan. Bir daha da olede bulaşmam, özellikle ülkemiz servis ve garanti rezaletlerinden sonra IPS'e devam.