Milyonlarca insanın bağımlı olması yüzünden (kesin değil) eroin bağımlılığı yüzünden birleşmiş milletlere kadar gitmiş olay. Doğruysa.
Bağımlılıktan dolayı değil, ekonomik nedenlerden dolayı. Çinliler bağımlı olduklarında işlerini yap maya başladıklarından Çin aşırı derecede etkilendi. Sonu Lahey'de bitti.

Resim ile ilgili TinEye araması yaptım. Adam akıllı bir kaynak yok. Kimi siteler kapanmış, kimilerinde ana sayfaya, kimilerinde hesaba falan yönlendirme yapıyor. Ortaya bir iddia atıyorlar, ama bu iddiada sadece bir gazete var. Böyle bir gazete var mı, o da şüpheli. Bu şahısların olmayan gazeteleri gösterdikleri de biliniyor. Yani iddiayı kale almamak lazım. Buna benzer daha bir sürü örnek var. Aşağıdakilere falan da bakabilirsiniz.

Buna inananlar var siz düşünün.

Son düzenleme:
Escobar bile Kolambiya'yı kalkındırmak için yapıyor ama bunu Atatürk karşıtlarına anlatamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medyada bu aralar görüyorum.

Eki Görüntüle 124709

Bu dönemde Birleşmiş Milletler tarafından yargılandığı söyleniyor. Daha sonra fabrikalar kapatılmak zorunda kalıyor, ancak kaçak üretim devam ediyor.
Eroin'in bir ilac oldugunu biliyor muyuz peki? Asagidaki linki okumanizi tavsiye ederim.

Eroin opiyat bagimlilarini tedavi etmek ve kaza sonrasi agir agrilari olan insanlarin agrilarini dindirmek icin kullanilan bir ilac olarak gelistirilmistir. Beyin kitligi ceken bir takim din tuccarini bunu arguman olarak kullanmaya calismasi cok normal bir durum. Ne de olsa hepsi cahiliye devrinden bunlarin.

Son düzenleme: