Hep öyleydi, kendileri her şeyi yapar, Bosna'da, Balkan'da, Kıbrıs'ta ama sen bir şey yap, hemen zıplarlar.Yahu şu ermeni çetelerinin isyanını hala soykırım olarak lanse etmeleri koparıyor adamı be. Hayır kendileri de bal gibi biliyor neyin ne olduğunu.
Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 119
Üstün
Madem soykırımcıyız, o zaman hakkını verelim. Soykırım öyle değil böyle yapılır, PARAdoks efendi.
Son düzenleme:
herousta26 5
Uzman
Oyuna sahip herkesi olumsuz bırakmaya çağırıyorum. Oyun camiasında kimse Türkleri yok sayamaz.
İyi ki Hearts Of Iron IV almamışım, PARAdox'un ücretsiz bir oyunu olan Crusader Kings II'ye yorumumu bıraktım.
Captain Skriniar 119
Üstün
Bunu yazdığınız iyi oldu hocam, ben de bırakıyorum şimdi.PARAdox'un ücretsiz bir oyunu olan Crusader Kings II'ye yorumumu bıraktım.
- Makaleler
- 22
Benim de katkım olsun.
CyHaN_Atalay 53
Başarılı
Irkçı aga Türkçe dil desteği desteklemeyen yapımcılar. Hepsi öyle. Indie oyunları hariç tutuyorum bu arada. Yani ülkenin durumu kötünün iyisi gibi en azından. Yoksa Allah'tan savaşta değiliz, savaştan çıkmış ülkelerden değiliz veya şeriatla yönetilmiyoruz... Yani Türkiye işte, hiçbir sömürge devleti olmamış, bağımsız mı bağımsız bir ülkeyiz. Kendi tarihimizle birlikte o tarih en iyi tarih yani lakin şuraya bakın. Bu lavuklar daha tarih oyununa bile Türkçe getirmemesi zaten ırkçılıktı.
Captain Skriniar 119
Üstün
Normalde ses çıkarmamız gereken ona bile sustuk, ama biz sustukça ''ezik'' muamelesi gösterdiler. Bu son yapılanda sınırı aştı.Irkçı aga Türkçe dil desteği desteklemeyen yapımcılar. Hepsi öyle. Indie oyunları hariç tutuyorum bu arada. Yani ülkenin durumu kötünün iyisi gibi en azından. Yoksa Allah'tan savaşta değiliz, savaştan çıkmış ülkelerden değiliz veya şeriatla yönetilmiyoruz... Yani Türkiye işte, hiçbir sömürge devleti olmamış, bağımsız mı bağımsız bir ülkeyiz. Kendi tarihimizle birlikte o tarih en iyi tarih yani lakin şuraya bakın. Bu lavuklar daha tarih oyununa bile Türkçe getirmemesi zaten ırkçılıktı.
- Makaleler
- 13
Atatürk zamanında ne ağlatmış bebeleri. Halen ağlama sesleri geliyor.