Hala adamakıllı bir açıklama yok korkudan DC gruplarının katılıma kapatmışlar :D
Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi?
Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?

1790183710108.webp

Normalde ses çıkarmamız gereken ona bile sustuk, ama biz sustukça ''ezik'' muamelesi gösterdiler. Bu son yapılanda sınırı aştı.
Susmamak lazım aslında da bu dönemin de konforunun dezavantajı bu. Hemen hemen hepimiz bu lavukların sunduğu hizmetlerden yararlanıyoruz. Yapacak bir şey de yok, bizden önceki nesiller bir halt olmayınca başkalarına mecbur kalıyoruz :(

Oyuna sahip herkesi olumsuz bırakmaya çağırıyorum. Oyun camiasında kimse Türkleri yok sayamaz.

Sinirden köpürüyorum şu an. Orman çocukları, bilerek ve isteyerek Türkçe dil desteği getirmiyorlar. Bundan sonra Türkçe dil desteği getirmeyen bazı oyunların arkasında ırkçı adminler olduğunu varsayacağım.

Kendi milletimiz Atatürk'e sahip çıkmıyor, onlar saygı duyar mı ki 😒

Dışarıda Esnaftan tut, camii'de, okulda ki öğretmenler, benim yaşımda ki öğrencilere kadar çoğunluğun bir Atatürk düşmanlığı var. Anlamıyorum bu halkı, nereden geliyor bu nefret çözemiyorum. Atatürk'ü benimsemediğimiz için de şu anda Türkiye olarak hiçbir günümüz hayırlı geçmiyor.