Bunun gibilerinin değer meğer gibi algıları yok hocam. Bugün başta A partisi varsa onun görüşüne uygun davranır, yarın B partisi geçerse birden laik olurlar mesela. Öyleler. Çok takılmayın.
Bunun gibilerinin değer meğer gibi algıları yok hocam. Bugün başta A partisi varsa onun görüşüne uygun davranır, yarın B partisi geçerse birden laik olurlar mesela. Öyleler. Çok takılmayın.
Hocam arkadaşın ne olduğunu bir önceki yanıtlarda söylemişler. Benim de onun değerlerine saygım yok zaten çok da dert etmedim. Ama bu komikliği hangi sirk firmasına borçlu bunu bi sormak isterim.
Hocam arkadaşın ne olduğunu bir önceki yanıtlarda söylemişler. Benim de onun değerlerine saygım yok zaten çok da dert etmedim. Ama bu komikliği hangi sirk firmasına borçlu bunu bi sormak isterim. Eki Görüntüle 78201
Onda sorun yok zaten hocam öğrenmeye açık oluşu mutlu etti ama cehaleti beni biraz güldürdü. Osmanlıda Arapça konuşulduğunu zannediyor arkadaş. Osmanlı Türkçesinden haberi yok mesela. Madem öğrenmeye açık önce dil ve alfabenin birbirinden farklı şeyler olduğunu öğrenebilir. Çok da takmamak lazım klasik arap sever.