Selam, Aternos'tan bıkmış biri olarak uzun zamandır kullandığım Gaming4Free için bir rehber hazırlama ihtiyacı duydum.
Halı hazırda kullandığım Skynode - Hosting, The Right Way, For Everyone ücretsiz hosting hizmetini taşımış.
Önceden kullandıysanız tanıdık gelecektir çünkü kullanacağımız hosting hizmeti ile bire bir aynı arayüz.
panel.gaming4free.net
4 kişi ayrı ayrı yerlere gidip render alırdırtırsanız sunucu imha eder kendini.
Not: Her ücretsiz sunucuda olduğu gibi burada da bir sınırınız var
ÖNEMLİ: 1 hafta önce sürekli oynuyorduk ara verdik tekrar girdiğimizde save gitmişti
uzun bir ara verecekseniz kayıt alın uzun süre girmezseniz siliniyor save.
Bu önemsiz bilgileri aklınıza kazıdıysanız kuruluma geçebiliriz.
Free Minecraft hostinge tıkladıktan sonra aşağıda bulabilirsiniz görseli.
Create a Free server dedikten sonra hesap girmenizi isteyecek o kısmı geçtiğinizi var sayıyorum.
Bu kısımdan sunucunuzu kurup istediğiniz sunucuya tıklayın.
Geldik en güzel kısma. Siz kapatmadığınız ya da süresi bitmediği sürece kimse olmasa bile açık kalacak bir sunucu var.
Tek yapmanız gereken reklam izleyip süreyi 1 saat 30 dakika uzatmak, izleyeceğiniz reklam 30 saniye falan sürüyor CAPTCHA çözüp devam ediyorsunuz.
Sunucuya girmek için IP kısmını kopyalayıp yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Sürüm değiştirmek için.
Plugin yüklemek isterseniz örnek göstereyim.
Plugini indirdiniz cepte dursun.
Kurulum gerçekleşti (bu modu tavsiye etmiyorum bu arada. Shift'e basarken kırmadığınız sürece birleşik ayrı yakında bulunan tüm odunları kırıyor, ağaç ev taklaya geldi 1 odun kırdım diye.)
ÖNEMLİ: eğer korsan oynuyorsanız bu ayarı "false" olarak değiştirmeniz gerekli.
File Manager'dan save almayı tam bilmiyorum kusura bakmayın bilen biri varsa rehbere eklerim.
Halı hazırda kullandığım Skynode - Hosting, The Right Way, For Everyone ücretsiz hosting hizmetini taşımış.
Önceden kullandıysanız tanıdık gelecektir çünkü kullanacağımız hosting hizmeti ile bire bir aynı arayüz.
Gaming4Free
4 kişi ayrı ayrı yerlere gidip render alırdırtırsanız sunucu imha eder kendini.
Not: Her ücretsiz sunucuda olduğu gibi burada da bir sınırınız var
ÖNEMLİ: 1 hafta önce sürekli oynuyorduk ara verdik tekrar girdiğimizde save gitmişti
uzun bir ara verecekseniz kayıt alın uzun süre girmezseniz siliniyor save.
Bu önemsiz bilgileri aklınıza kazıdıysanız kuruluma geçebiliriz.
Free Minecraft hostinge tıkladıktan sonra aşağıda bulabilirsiniz görseli.
Create a Free server dedikten sonra hesap girmenizi isteyecek o kısmı geçtiğinizi var sayıyorum.
Bu kısımdan sunucunuzu kurup istediğiniz sunucuya tıklayın.
Geldik en güzel kısma. Siz kapatmadığınız ya da süresi bitmediği sürece kimse olmasa bile açık kalacak bir sunucu var.
Tek yapmanız gereken reklam izleyip süreyi 1 saat 30 dakika uzatmak, izleyeceğiniz reklam 30 saniye falan sürüyor CAPTCHA çözüp devam ediyorsunuz.
Sunucuya girmek için IP kısmını kopyalayıp yapıştırmanız yeterli olacaktır.
Sürüm değiştirmek için.
Plugin yüklemek isterseniz örnek göstereyim.
Plugini indirdiniz cepte dursun.
Kurulum gerçekleşti (bu modu tavsiye etmiyorum bu arada. Shift'e basarken kırmadığınız sürece birleşik ayrı yakında bulunan tüm odunları kırıyor, ağaç ev taklaya geldi 1 odun kırdım diye.)
ÖNEMLİ: eğer korsan oynuyorsanız bu ayarı "false" olarak değiştirmeniz gerekli.
File Manager'dan save almayı tam bilmiyorum kusura bakmayın bilen biri varsa rehbere eklerim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: