cansxxr

Yetkin
Aternos'tan oynuyoruz arkadaşlarımla fakat gariptirki 1.21 sürümünde sadece bir tane arkadaşımda şöyle bir hata veriyor. Bilgisayarınızda formatladi birkaç şeyden dolayi ama gene aynı sorun. Çözümü nedir? Sürümü de düşürmek istemiyorum XP farmi filan derken bir de sandıklar bosaliyor buga girip.

Kod:
Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: Failed to decode packet
'clientbound/minecraft:game_profile'

Dosya Ekleri

• IMG-20240823-WA0004.webp
    IMG-20240823-WA0004.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 780
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir öneri yapılmış:

Sunucu açıldıktan sonra aternos sunucu sayfasında, sunucu adınızın altında “bağlan” düğmesine tıklayın ve sunucu IP'si olarak “Dyn IP” yi kullanın... Bu bir şekilde benim için işe yarıyor... Örneğin benimki rasbora.aternos.host:36305

Şöyle bir öneri yapılmış:

Sunucu açıldıktan sonra Aternos sunucu sayfasında, sunucu adınızın altında “bağlan” düğmesine tıklayın ve sunucu IP'si olarak “dyn ıp” yi kullanın... Bu bir şekilde benim için işe yarıyor... Örneğin benimki rasbora.aternos.host:36305

Burası sadece o sayıyı yazacak. Deneyecegim.

@cansxxr IP ile girmeyi deneyin, Recep hocam zaten belirtmiş ancak açıklamak gerekirse Aternos'la alakalı sanırsam sorun, ben yaşamıyorum Aternos kullanmadıkça. Büyük ihtimal farklı serverlarla çakışıyor.

Bilmiyorum oynadım 4 kişide sadece 1 arkadaşımda var bu sorun formattada duzelmedi. İnternetinden kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım arkadaş mesaja baktığı zaman denettireceğim.

Bilmiyorum oynadım 4 kişide sadece 1 arkadaşımda var bu sorun formattada duzelmedi. İnternetinden kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım arkadaş mesaja baktığı zaman denettireceğim.
Launcherden kaynaklı da olabiliyormuş sanırım. Bunu kullanmayı deneyebilir mi arkadaşınız?