TzRayned Becerikli Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 56 Çözümler 1 Beğeniler 20 3 Nisan 2025 #1 Merhaba, Aternos'u kullanırken artık bunu görmekten bunaldım ve YouTube'a başvurdum arkadaş bunu açıyordu bende açtım hala düzelmedi. Tek çarem buraya başvurmak oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Merhaba, Aternos'u kullanırken artık bunu görmekten bunaldım ve YouTube'a başvurdum arkadaş bunu açıyordu bende açtım hala düzelmedi. Tek çarem buraya başvurmak oldu.
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 26 Beğeniler 1.908 3 Nisan 2025 #2 Sağ üstte "uzantılar" ya da "eklentiler" sekmesine tıkla, "reklam engelleyici bu sitede çalışmasın" diye seçenek varsa kapat onu ya da seç. Ya da diğer seçenek bu kırmızı ekranda siteye sağ tıkla çıkan menüde "reklam engelleyici bu sitede çalıştırma" diye seçenek varsa ona tıkla ve F5 at. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Sağ üstte "uzantılar" ya da "eklentiler" sekmesine tıkla, "reklam engelleyici bu sitede çalışmasın" diye seçenek varsa kapat onu ya da seç. Ya da diğer seçenek bu kırmızı ekranda siteye sağ tıkla çıkan menüde "reklam engelleyici bu sitede çalıştırma" diye seçenek varsa ona tıkla ve F5 at.
cevherivettel Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 27 Beğeniler 14 Yer İzmir 3 Nisan 2025 #3 @stormhawks47, hocamın dediğine ek olarak izleyiciler ile alakalı bir şey varsa onu da kapatın. Artı 0 Eksi
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 11 Beğeniler 3.261 3 Nisan 2025 #4 Reklam engelleyicini kapatabilirsin veya fotoğrafta bahsettiğim adımları yapabilirsin. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-03 154815.webp 91,9 KB · Görüntüleme: 474 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
KS KS TzRayned Becerikli Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 56 Çözümler 1 Beğeniler 20 3 Nisan 2025 #5 stormhawks47 dedi: Sağ üstte "uzantılar" ya da "eklentiler" sekmesine tıkla, "reklam engelleyici bu sitede çalışmasın" diye seçenek varsa kapat onu ya da seç. Ya da diğer seçenek bu kırmızı ekranda siteye sağ tıkla çıkan menüde "reklam engelleyici bu sitede çalıştırma" diye seçenek varsa ona tıkla ve F5 at. Genişletmek için tıkla... seeraddar dedi: Reklam engelleyicini kapatabilirsin veya fotoğrafta bahsettiğim adımları yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dikkatlice bakarsanız eklenti bulunmamaktadır. Artı 0 Eksi
stormhawks47 dedi: Sağ üstte "uzantılar" ya da "eklentiler" sekmesine tıkla, "reklam engelleyici bu sitede çalışmasın" diye seçenek varsa kapat onu ya da seç. Ya da diğer seçenek bu kırmızı ekranda siteye sağ tıkla çıkan menüde "reklam engelleyici bu sitede çalıştırma" diye seçenek varsa ona tıkla ve F5 at. Genişletmek için tıkla... seeraddar dedi: Reklam engelleyicini kapatabilirsin veya fotoğrafta bahsettiğim adımları yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dikkatlice bakarsanız eklenti bulunmamaktadır.
cevherivettel Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 27 Beğeniler 14 Yer İzmir 4 Nisan 2025 #6 TzRayned dedi: Dikkatlice bakarsanız eklenti bulunmamaktadır. Genişletmek için tıkla... Ya da sadece tarayıcı değişebilirsiniz. Artı 0 Eksi
TzRayned dedi: Dikkatlice bakarsanız eklenti bulunmamaktadır. Genişletmek için tıkla... Ya da sadece tarayıcı değişebilirsiniz.