Çözüldü Aternos üzerinden oyun oynarken sunucudaki başkasının bilgisayarından virüs bulaşır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alparow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alparow

Uzman
Sınıf arkadaşlarımla MC başlamaya karar verdik. Ben bilgisayardan oynayacağım, onlar mobilden. Eminim ki telefonlarında virüs vardır. Onlarla aynı sunucuya girersem virüs yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yemezsin hocam. Onlarla aynı dosyayı indirmedikçe vb yemezsin. İçin rahat olsun, sunucudan sunucuya virüs bulaşmaz.
Yemezsin hocam. Onlarla aynı dosyayı indirmedikçe vb yemezsin. İçin rahat olsun, sunucudan sunucuya virüs bulaşmaz.

Çözüm
Sınıf arkadaşlarımla MC başlamaya karar verdik. Ben bilgisayardan oynayacağım, onlar mobilden. Eminim ki telefonlarında virüs vardır. Onlarla aynı sunucuya girersem virüs yer miyim?
Virüs barındıran plugin/eklenti veya herhangi bir dosya indirmediğin sürece bulaşması imkansız. Minecraft zaten sadece oyun verisi iletiyor.

Tam bilmiyorum Plugin/eklenti dedikleriniz mod mu?
Evet fakat sunucuya eklenmiş olanlar değil, ek kaynak paketi olarak indirilmesi zorunlu olanlardan bahsediyorum. Düşük ihtimal fakat arkadaşınız indirilmesi zorunlu bir kaynak paketi eklerse ve içerisinde virüs varsa size bulaşabilir fakat olacağını sanmıyorum.

Yani Aternos üzerinden yüklenmeyen modlardan virüs yeme ihtimali var.

Yani Aternos üzerinden yüklenmeyen modlardan virüs yeme ihtimali var.
Hocam öyle değil, indirmesi zorunlu kaynak paketlerinden bahsediyorum. Eğer sunucuya girdiğinizde bir kaynak paketi indirmenizi istiyorsa indirmeyin. Normal Aternos'a eklenenlerden virüs bulaşmıyor.

Hocam öyle değil, indirmesi zorunlu kaynak paketlerinden bahsediyorum. Eğer sunucuya girdiğinizde bir kaynak paketi indirmenizi istiyorsa indirmeyin. Normal Aternos'a eklenenlerden virüs bulaşmıyor.

Tamam hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…