Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Alparow
Uzman
Yemezsin hocam. Onlarla aynı dosyayı indirmedikçe vb yemezsin. İçin rahat olsun, sunucudan sunucuya virüs bulaşmaz.
Teşekkürler.
25457
Uzman
Virüs barındıran plugin/eklenti veya herhangi bir dosya indirmediğin sürece bulaşması imkansız. Minecraft zaten sadece oyun verisi iletiyor.Sınıf arkadaşlarımla MC başlamaya karar verdik. Ben bilgisayardan oynayacağım, onlar mobilden. Eminim ki telefonlarında virüs vardır. Onlarla aynı sunucuya girersem virüs yer miyim?
Alparow
Uzman
Virüs barındıran plugin/eklenti veya herhangi bir dosya indirmediğin sürece bulaşması imkansız. Minecraft zaten sadece oyun verisi iletiyor.
Tam bilmiyorum Plugin/eklenti dedikleriniz mod mu?
25457
Uzman
Evet fakat sunucuya eklenmiş olanlar değil, ek kaynak paketi olarak indirilmesi zorunlu olanlardan bahsediyorum. Düşük ihtimal fakat arkadaşınız indirilmesi zorunlu bir kaynak paketi eklerse ve içerisinde virüs varsa size bulaşabilir fakat olacağını sanmıyorum.Tam bilmiyorum Plugin/eklenti dedikleriniz mod mu?
Alparow
Uzman
Evet fakat sunucuya eklenmiş olanlar değil, ek kaynak paketi olarak indirilmesi zorunlu olanlardan bahsediyorum. Düşük ihtimal fakat arkadaşınız indirilmesi zorunlu bir kaynak paketi eklerse ve içerisinde virüs varsa size bulaşabilir fakat olacağını sanmıyorum.
Yani Aternos üzerinden yüklenmeyen modlardan virüs yeme ihtimali var.
25457
Uzman
Hocam öyle değil, indirmesi zorunlu kaynak paketlerinden bahsediyorum. Eğer sunucuya girdiğinizde bir kaynak paketi indirmenizi istiyorsa indirmeyin. Normal Aternos'a eklenenlerden virüs bulaşmıyor.Yani Aternos üzerinden yüklenmeyen modlardan virüs yeme ihtimali var.
Alparow
Uzman
Hocam öyle değil, indirmesi zorunlu kaynak paketlerinden bahsediyorum. Eğer sunucuya girdiğinizde bir kaynak paketi indirmenizi istiyorsa indirmeyin. Normal Aternos'a eklenenlerden virüs bulaşmıyor.
Tamam hocam teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-