Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kurulamıyor maalesef.İstediğim modlar maalesef yokmuş. Farklı bir yolla kurabilir miyim? Veya dosya yükleyebiliyor muyum sunucuya?
Kurulamıyor maalesef.İstediğim modlar maalesef yokmuş. Farklı bir yolla kurabilir miyim? Veya dosya yükleyebiliyor muyum sunucuya?
Luna1057
Yetkin
Teşekkürler.
Luna1057
Yetkin
Önerdiğim Modpack popüler olmadığı için eklemiyorlarmış. Bence tüm modları ve modpackleri eklemeleri lazım.Kurulmuyor ama forumlarında mod önerme yeri vardı diye hatırlıyorum.
Popülerlikle pek alakası yok bence. Sunucuları zorlamasın diye çeşitliliği arttırmıyorlar. Adam gibi mod yok sunucuda.
- Makaleler
- 3
PloudOS, dosya yükleme var ve özel pluginler indirilip yüklenebiliyor.
Ya da aşağıdaki rehbere bakın.
www.technopat.net
Oracle ile bedava sonsuz Minecraft sunucusu açmak
Başlamadan önce bedava ama ne bedava, ne kadar bedava ondan bahsedeyim. Oracle Cloud'a ilk kayıt olduğunuzda hesabınıza always Free ve Free trial tanımlanıyor. Always Free adından da anlaşılabileceği gibi size sonsuza kadar bedava birkaç servis veriyor (sonra bahsedeceğim). Free trial ise size...
Luna1057
Yetkin
Hocam şöyle bir rehber daha buldum. Böyle kurarsam bu sunucu benim bilgisayarımdan mı çalışıyor olacak?
www.technopat.net
Hamachi ile Minecraft Server Kurulumu
Başkalarının sunucularında esir olmadan kendi Minecraft sunucunuzu kurabilirsiniz. İşte Hamachi ile Minecraft Server Kurulumu... Minecraft son zamanlar
- Makaleler
- 3
Benim attığım şeylerle daha sağlıklı sonuç alırsınız. Bilgisayarın ve internetin iyi değilse zor olur hamachi.Hocam şöyle bir rehber daha buldum. Böyle kurarsam bu sunucu benim bilgisayarımdan mı çalışıyor olacak?
![]()
Hamachi ile Minecraft Server Kurulumu
Başkalarının sunucularında esir olmadan kendi Minecraft sunucunuzu kurabilirsiniz. İşte Hamachi ile Minecraft Server Kurulumu... Minecraft son zamanlarwww.technopat.net
Konuda bahsetmiştim yanlış hatırlamıyorsam, durduk yere hesabınızı kapatabiliyorlar. Benimkini de durduk yere kapattılar. Kullanacak arkadaşlar bol bol yedek alsın.PloudOS, dosya yükleme var ve özel pluginler indirilip yüklenebiliyor.
Oracle ile bedava sonsuz Minecraft sunucusu açmak
Başlamadan önce bedava ama ne bedava, ne kadar bedava ondan bahsedeyim. Oracle Cloud'a ilk kayıt olduğunuzda hesabınıza always Free ve Free trial tanımlanıyor. Always Free adından da anlaşılabileceği gibi size sonsuza kadar bedava birkaç servis veriyor (sonra bahsedeceğim). Free trial ise size...www.technopat.net
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-