Bıktım artık şu Aternos'tan. 20-25 tane hafif mod indirdim sürekli hata veriyor. Aternos gibi başka bir ücretsiz sunucu sitesi yok mu? Yoksa Aternos'tan devam edeceğiz ne yapalım 😀.
Exaroton var. Başta belirli bir kredi veriyor. Sonrası da bayağı uygun fiyatlı bana göre. Deneyebilirsiniz.

Kendiniz jar dosyası ile de kurabilirsiniz.

Normal ev kullanicisinin internetinde bayagi ugrastiriyor bu surec. Ozellikle klasik ISS modemi varsa, ustune CGNAT eklenince port forwarding yapmak bayagi ugrastiriyor. Videodaki arkadas da zaten VPN kullanarak bunlari asmis ancak asiri ideal bir yol da degil. Cogu ucretsiz VPN'de P2P destegi genelde olmuyor mesela, videodaki de yanilmiyorsam parali bir VPN.

Arkada sunucunun CPU ve RAM icecegini, ustune internet kotuyse de ping olusacagini belirtmeme gerek bile yok.

Bıktım artık şu Aternos'tan. 20-25 tane hafif mod indirdim sürekli hata veriyor. Aternos gibi başka bir ücretsiz sunucu sitesi yok mu? Yoksa Aternos'tan devam edeceğiz ne yapalım 😀.

Kendi PC'nizden açabilirsiniz, çok basit bir işlem ve 0 lag. İnternette milyon videoları var, hem de içine istediğiniz modu plugini atabiliyorsunuz.

Normal ev kullanicisinin internetinde bayagi ugrastiriyor bu surec. Ozellikle klasik ISS modemi varsa, ustune CGNAT eklenince port forwarding yapmak bayagi ugrastiriyor. Videodaki arkadas da zaten VPN kullanarak bunlari asmis ancak aşırı ideal bir yol da degil. Cogu ücretsiz VPN'de p2p destegi genelde olmuyor mesela, videodaki de yanilmiyorsam parali bir VPN.

Arkada sunucunun CPU ve RAM icecegini, ustune internet kotuyse de ping olusacagini belirtmeme gerek bile yok.
Aslında hiç gerek yok. Hamachi ile açabilirsiniz. Bu videodaki her şeyi yapın; ancak server.properties kısmında server-ip yerine Hamachi IP’nizi yazın. Aynı Hamachi ağında olduğunuz sürece diğer kişi, sizin IP’nizi kullanarak giriş yapabilir.

Çoğu server paketinde problem yaşarsınız. Sunucunun ayarlarını kontrol edemezsiniz. Modların Config düzenlemeleri bozuluyor, önermiyorum.