Arkadaşlar selam AMD'nin sitesinden de indirdim denedim olmadı sonra bir başka siteden indirdim böyle bir hata verdi. Nereden bulabilirim sorunsuz çalışan driver?

1746007267342.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu kartın kaç yıllık olduğunun farkındasındır umarım, sence Windows 11 sürücüsü olabilir mi? Olamaz. 2007 model kart sonuçta. Windows 7 yap sistemini.

Hocam, Radeon X serisi tasarlanmis oldugu XP'de bile yer yer surucu sikintisiyla karsi karsiya kaliyordu. O kart zaten AGP kullanan bir kart, cok eski. Windows 11'de calistirmaniz direkt olarak imkansiz, Windows 8 falan olsa hadi neyse. Kod 43 hatasi da Recep hocamin dedigi gibi donanimla alakali. İsterseniz Linux deneyin. Windows 11'den fazla bir sey beklemeyin o kart hakkinda.

5 Ekim'de kartınız tam 20 yıllık olacak ama sorun sürücüde değil, kartınız Kod 43 hatası veriyor, arızalanmış.
Teşekkürler Recep hocam. Kartı halihazırda kullanıyorum, işlemcimde dahili grafik olmadığı için şuanlık da kullanmak zorundayım driver yüklü olmasa da görüntü veriyor herhangi bir sorun da yaşamadım.
Bir kere daha farklı bir şekilde yüklemeye çalıştım driver'ı bu sefer 1920x1080 çözünürlüğe geldi fakat üstten ve alttan siyah bant oldu monitöre tam oturmadı.
Dostum bu kartın kaç yıllık olduğunun farkındasındır umarım, sence Windows 11 sürücüsü olabilir mi? Olamaz. 2007 model kart sonuçta. Windows 7 yap sistemini.
Evet farkındayım W10 ile kullananlar var. Ben de Vista sürümünü indirip denedim yukarıda belirttiğim sorun meydana geldi kart arızalı olsa da çok dert değil ben idarelik şekilde driver kurup ufak işlerimi halledebilirim diye düşündüm sadece.
Hocam, Radeon X serisi tasarlanmis oldugu XP'de bile yer yer surucu sikintisiyla karsi karsiya kaliyordu. O kart zaten AGP kullanan bir kart, cok eski. Windows 11'de calistirmaniz direkt olarak imkansiz, Windows 8 falan olsa hadi neyse. Kod 43 hatasi da Recep hocamin dedigi gibi donanimla alakali. İsterseniz Linux deneyin. Windows 11'den fazla bir sey beklemeyin o kart hakkinda.
Şuanlık driver olmasa da görüntü veriyor bu benim için yeterli fakat çözünürlük yükseltebilseydim daha da işime gelirdi. Neyse bu şekil devam ederim teşekkürler herkese cevaplar için.