Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu mouse padin türüne de bağlı. Bazı mouse padler normalden daha yüksek veya düşük LOD ayarı ile kullanımda daha rahat olabiliyor. Yeni ve düzgün bi mousepad en mantıklı tercih olur.İşe yaradı! Çok teşekkür ederim. Ancak normalde bunun olmaması gerekiyor, değil mi? Mouse paddeki bir yıpranmadan dolayı mı bu sorun yaşanıyor?
Kalıcı çözüm olarak yeni bir pad almak en mantıklı seçim sanırsam.
@Ethem Efe,
Sensör sorunlu olabilir, MCU sorunlu olabilir. Wraith'e gönderin.
Ethem Efe
Üstün
Sorunu anladım sanırım. Mousepad üzerinde nedense oldukça sık takılıyor ama normal masa yüzeyinde herhangi bir takılma olmuyor gibi. Mousepad kirli olabilir mi acaba? Birkaç senedir kullanıyorum, belki de artık ömrünü doldurmuştur.@Ethem Efe,
Spartan
Başarılı
Mousepad yüzeyini ters çevir. Klavyenin geldiği kısım ile farenin olduğu kısmı yer değiştirip tekrar dene.Sorunu anladım sanırım. Mousepad üzerinde nedense oldukça sık takılıyor ama normal masa yüzeyinde herhangi bir takılma olmuyor gibi. Mousepad kirli olabilir mi acaba? Birkaç senedir kullanıyorum, belki de artık ömrünü doldurmuştur.
Ethem Efe
Üstün
Mouse pad yüzeyini ters çevir. Klavyenin geldiği kısım ile farenin olduğu kısmı yer değiştirip tekrar dene.
Büyük ölçüde düzeldi ancak halen çok hafif bir temassızlık var gibi.
Spartan
Başarılı
LOD ayarını değiştirmeyi dene. Ekstra bazı padlerde işe yarıyor.Büyük ölçüde düzeldi ancak halen çok hafif bir temassızlık var gibi.
Ethem Efe
Üstün
İşe yaradı! Çok teşekkür ederim. Ancak normalde bunun olmaması gerekiyor, değil mi? Mouse paddeki bir yıpranmadan dolayı mı bu sorun yaşanıyor?LOD ayarını değiştirmeyi dene. Ekstra bazı padlerde işe yarıyor.
Lod ayarını değiştirmeyi dene. Ekstra bazı padlerde işe yarıyor.
Spartan
Başarılı
Bu mouse padin türüne de bağlı. Bazı mouse padler normalden daha yüksek veya düşük LOD ayarı ile kullanımda daha rahat olabiliyor. Yeni ve düzgün bi mousepad en mantıklı tercih olur.İşe yaradı! Çok teşekkür ederim. Ancak normalde bunun olmaması gerekiyor, değil mi? Mouse paddeki bir yıpranmadan dolayı mı bu sorun yaşanıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
HAWK iyi midir tür olarak?Bu mouse padin türüne de bağlı. Bazı mouse padler normalden daha yüksek veya düşük LOD ayarı ile kullanımda daha rahat olabiliyor. Yeni ve düzgün bi mousepad en mantıklı tercih olur.
Xrades tercih edin.