Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu mouse padin türüne de bağlı. Bazı mouse padler normalden daha yüksek veya düşük LOD ayarı ile kullanımda daha rahat olabiliyor. Yeni ve düzgün bi mousepad en mantıklı tercih olur.İşe yaradı! Çok teşekkür ederim. Ancak normalde bunun olmaması gerekiyor, değil mi? Mouse paddeki bir yıpranmadan dolayı mı bu sorun yaşanıyor?
Kalıcı çözüm olarak yeni bir pad almak en mantıklı seçim sanırsam.
Ethem Efe
Üstün
Kıbrıs içerisinde bulabilirsem alırım ancak sanmıyorum maalesef.
Spartan
Başarılı
Masa boyutu zorunlu değilse bunu alabilirsin.
Ethem Efe
Üstün
Masa boyutu zorunlu değilse bunu alabilirsin.
Türkiye'de değilim maalesef şu an
En kötü yakın zamanda buraya gelecek olan birisine getirtebilirim. Ancak masa boyu zorunlu.
Spartan
Başarılı
O zaman Hawk denenebilir. Kalitesini pek bilmiyorum ama.Türkiye'de değilim maalesef şu anen erken 2 aya geleceğim.
En kötü yakın zamanda buraya gelecek olan birisine getirtebilirim. Ancak masa boyu zorunlu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Tanıdığa getirteceğim. Örnek olarak bir mouse pad atabilir misiniz acaba? 90x40 veya daha küçük bir model yetecektir.
Siteden hoşunuza gideni alın. Bunu al diyebileceğim bir model yok.Tanıdığa getirteceğim. Örnek olarak bir mouse pad atabilir misiniz acaba? 90x40 veya daha küçük bir model yetecektir.
Bugün eve geldim ve denemek istedim ancak fare oldukça sık bir şekilde takılıyor. Receiver Update vardı yaptım ancak düzelme olmadı, kablolu şekilde de aynı bu arada. Sorun ne olabilir?
@21312
Hocam sensöre üfleyin toz varsa gitsin Firmware'yi yapmışsınız galiba ayar olarak ms ayarı vardı onu 0 yapamyın asla 4 yapın bunlarla düzelmiyorsa mousepaddendir mouse güzel bir mouse olmaması lazım bu sorun bende de var 6 7 aydır kullanıyorum.