Çözüldü ATK A9 farede takılma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bugün eve geldim ve denemek istedim ancak fare oldukça sık bir şekilde takılıyor. Receiver Update vardı yaptım ancak düzelme olmadı, kablolu şekilde de aynı bu arada. Sorun ne olabilir?

@21312

Çözüm
Bu mouse padin türüne de bağlı. Bazı mouse padler normalden daha yüksek veya düşük LOD ayarı ile kullanımda daha rahat olabiliyor. Yeni ve düzgün bi mousepad en mantıklı tercih olur.
Türkiye'de değilim maalesef şu an en erken 2 aya geleceğim.

En kötü yakın zamanda buraya gelecek olan birisine getirtebilirim. Ancak masa boyu zorunlu.
O zaman Hawk denenebilir. Kalitesini pek bilmiyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün eve geldim ve denemek istedim ancak fare oldukça sık bir şekilde takılıyor. Receiver Update vardı yaptım ancak düzelme olmadı, kablolu şekilde de aynı bu arada. Sorun ne olabilir?

@21312

Hocam sensöre üfleyin toz varsa gitsin Firmware'yi yapmışsınız galiba ayar olarak ms ayarı vardı onu 0 yapamyın asla 4 yapın bunlarla düzelmiyorsa mousepaddendir mouse güzel bir mouse olmaması lazım bu sorun bende de var 6 7 aydır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…