Evet, 3395 yerine 3950 sürümünü piyasaya sürmelerini bekliyoruz. Hâlen 3395 era satışlar var.
XD3V3'ün malzeme kalitesi biraz daha iyi. Stok skatezlerde bariz kalite farkı da var.A9 plus ile farkları neler daha doğrusu neden beklemeliyim.
Evet, 3395 yerine 3950 sürümünü piyasaya sürmelerini bekliyoruz. Hâlen 3395 era satışlar var.
XD3V3'ün malzeme kalitesi biraz daha iyi. Stok skatezlerde bariz kalite farkı da var.A9 plus ile farkları neler daha doğrusu neden beklemeliyim.
Teşekkür ederim peki beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri ne oldu bir de terleme sorunu yaşadığım için bir şeye değinmem lazım. Acaba ter izi bırakıyor mu ya da terletiyor mu?
XD3V3 nedir, kusura bakmayın bu konularda tecrübesizim.Evet, 3395 yerine 3950 sürümünü piyasaya sürmelerini bekliyoruz. Hâlen 3395 era satışlar var.
XD3V3'ün malzeme kalitesi biraz daha iyi. Stok skatezlerde bariz kalite farkı da var.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için kullanıcı ağzından dinlemek iyi geldi.Vallahi hocam beğenmediğim bir yanı yok. Beğendiğim yanı şarj süresinin iyi olması ve claw tutuşa sahibim elim güzel oturuyor. Terletme konusunda ise elbet bir süreden sonra terletiyor ama iz bırakmıyor.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için kullanıcı ağzından dinlemek iyi geldi.
Fantech Helios XD3V3 1K modelin adı, kısaltarak yazıyorum ben.XD3V3 nedir, kusura bakmayın bu konularda tecrübesizim.
Tamamdır teşekkürler.Fantech Helios XD3V3 1K modelin adı, kısaltarak yazıyorum ben.
Aynı fiyatta Rampage Zenith var en basitinden.A9 Plus almayn. Onun yerine Lenovo M600S Qi alin cidden daha iyi olur.
O daha iyi olur hocam sifirsa.
Neden ki A9 plus kağıt üzerinde daha iyi bir seçenek gibi görünüyor hem fiyatı da daha ucuz.A9 Plus almayn. Onun yerine Lenovo M600S Qi alin cidden daha iyi olur.