Bütçe
2.000 TL
Hocam sorunlu ve riskli model. Ayrica evet sensoru daha iyi gorunebilir ama emin olun aradaki farki hissedemezsiniz 3370'de iyi bir sensor.

Aklımda birkaç model daha vardı şunları da değerlendirirseniz çok sevinirim: Darmoshark M3 Pro, ATK A9 Pro, MCHOSE A5 V2 Ultra, VXE R1 Pro. Aklımdaki modeller bunlar sizce bunlar nasıl, attığınız model çok güzel ama yakın fiyatlara daha düşük ağırlık, daha yeni nesil sensör ve daha iyi bir mcu almak varken değerlendirmek istiyorum bu konuşmalar bana yol gösteriyor, fareler konusunda çok bilgim olmadığı için sebebini daha öğretici bir şekilde açıklarsanız memnun olurum örneğin neden onu değilde bunu tercih etmelisiniz gibi çünkü ben yalnızca kağıt üzerindeki özellikler yardımıyla konuşuyorum.

Aklımda birkaç model daha vardı şunları da değerlendirirseniz çok sevinirim: Darmoshark M3 Pro, ATK A9 Pro, MCHOSE A5 V2 Ultra, VXE R1 Pro. Aklımdaki modeller bunlar sizce bunlar nasıl, attığınız model çok güzel ama yakın fiyatlara daha düşük ağırlık, daha yeni nesil sensör ve daha iyi bir mcu almak varken değerlendirmek istiyorum bu konuşmalar bana yol gösteriyor, fareler konusunda çok bilgim olmadığı için sebebini daha öğretici bir şekilde açıklarsanız memnun olurum örneğin neden onu değilde bunu tercih etmelisiniz gibi çünkü ben yalnızca kağıt üzerindeki özellikler yardımıyla konuşuyorum.
Hocam A9 Plus'i eleyin QC riskli bir model (kalite kontrol), Darmoshark M3 Pro alinabilir ama kaplamasi cok iyi degil ve palm icin uretilmis bir mouse, Ayrica da buyuk. Bu kriterler sorun degilse alinir gayet.

VXE R1 Claw tutuyorsaniz alinabilir.

MCHOSE Modeli alinabilir gayet iyi. Ancak MCU'su eski diye hatirliyorum. @Zero_Tw02 Hocam daha iyi bilir. Eski olmasina karsin sahsen cok onemli degil bence.

A5 V2 iyi değil A5 tende kötü bir model. Aula SC680 veya rampage zenith bakılabilir.

Hocam A9 Plus'i eleyin QC riskli bir model (kalite kontrol), Darmoshark M3 Pro alinabilir ama kaplamasi cok iyi degil ve palm icin uretilmis bir mouse, Ayrica da buyuk. Bu kriterler sorun degilse alinir gayet.

VXE R1 Claw tutuyorsaniz alinabilir.

MCHOSE Modeli alinabilir gayet iyi. Ancak MCU'su eski diye hatirliyorum. @Zero_Tw02 Hocam daha iyi bilir. Eski olmasina karsin sahsen cok onemli degil bence.
Teşekkür ederim ama küçük bir yanlışlık olmuş ben ATK A9 Pro yazmıştım, A9 plus'a göre sanırım biraz daha sorunsuz bir model. Bir sorum var bir farenin QC nasıl belirleniyor yani ben yaklaşık 1 haftadır fareleri araştırıyorum ama hala ürünlerin QC durumun nasıl belirlendiğini anlamadım sanırım yalnızca kullanıcı deneyimi ile belirlenebiliyor doğru mu? Bir modelin QC sinin iyi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz.

Teşekkür ederim ama küçük bir yanlışlık olmuş ben ATK A9 Pro yazmıştım, A9 plus'a göre sanırım biraz daha sorunsuz bir model. Bir sorum var bir farenin QC nasıl belirleniyor yani ben yaklaşık 1 haftadır fareleri araştırıyorum ama hala ürünlerin QC durumun nasıl belirlendiğini anlamadım sanırım yalnızca kullanıcı deneyimi ile belirlenebiliyor doğru mu? Bir modelin QC sinin iyi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz.
Dediğiniz gibi sadece kullanıcı deneyimleri ile anlayabiliriz.

Ha, hocam kafam yerinde degil. Pro da alinabilir.

QC kullanici bildirimleri ile belirlenir. Forumlara/Reddit'e bakabilirsiniz ozellikle MouseReview subreddit'ine.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. @Zero_Tw02 @Ceasar128 peki herhangi sıralama veya tier list benzeri bir şey bulabilir miyim bu qc durumu hakkında, örneğin iyiden kötüye markaların veya modellerin qc durumu gibi. Ya da hiç olmazsa bildiğiniz birkaç markanın qc durumunu söylemeniz mümkün mü hangi markadan/modelden uzak durmam gerektiğini bileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim @Zero_Tw02 @Ceasar128 peki herhangi sıralama veya tier list benzeri bir şey bulabilir miyim bu qc durumu hakkında, örneğin iyiden kötüye markaların veya modellerin qc durumu gibi. Ya da hiç olmazsa bildiğiniz birkaç markanın qc durumunu söylemeniz mümkün mü hangi markadan/modelden uzak durmam gerektiğini bileyim.

Bilindik markaların bazı ürünleri hariç hepsinden uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör: