Bütçe
2.000 TL
Bu forumdan örnek:
Sonradan çözüldü. Her üründe sorun olabilir, önemli olan düzeltilip düzeltilmediği. ATK QC sorununu düzeltti, üstüne üstlük yazılımı da çok iyi.
Wraith Discord sunucusunda ve ayriyetten diger forumda X1 V2 mouse'unun wifi kesme problemlerine denk gelince ust uste (Ayni kisi degil. Discord sunucusundakinde dongle'yi takinca telefonun bile interneti gidiyordu) ATK'ya biraz mesafeli kaldim. Hele A9 Plus modelini hic oneremiyorum.

Olabilir siz onerirsiniz benim onerim farkli olur herkesinki ayni olmak zorunda degil.

Sizin Viper V3 Pro konunuza denk geldim o olay ne oldu bu arada?

Tartışmanızı bölmek istemem ama bir şey sormalıyım, sizce siyah mı beyaz mı alayım bu A9 serisinin bazı modellerinde buz hissi veren bir kaplama var mış daha önce hiç deneyimlemedim. Terleme sorunu yaşayan biriyim iz bırakma gibi şeyler olur mu hangi rengi tercih etmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tartışmanızı bölmek istemem ama bir şey sormalıyım, sizce siyah mı beyaz mı alayım bu A9 serisinin bazı modellerinde buz hissi veren bir kaplama var mış daha önce hiç deneyimlemedim. Terleme sorunu yaşayan biriyim iz bırakma gibi şeyler olur mu hangi rengi tercih etmeliyim.
O konuyu hic bilemiyorum hocam.

Wraith Discord sunucusunda ve ayriyetten diger forumda X1 V2 mouse'unun wifi kesme problemlerine denk gelince ust uste
Bağlantı kopması senaryosunda epey kontrol edilmesi gerekilen nokta var. Kendim bahsettiğiniz modelin 'Extreme 2.0' halini kullanıyorum bir süredir. Ki gerçekten mouse kaynaklı olsa da, fabrikasyon hatalı olan bir ürün kaynaklı markadan soğumak da mantıklı değil.
Sizin Viper V3 Pro konunuza denk geldim o olay ne oldu bu arada?
Ürünün parasını iade ettiler ve ürün bende kaldı.

Bağlantı kopması senaryosunda epey kontrol edilmesi gerekilen nokta var. Kendim bahsettiğiniz modelin 'Extreme 2.0' halini kullanıyorum bir süredir. Ki gerçekten mouse kaynaklı olsa da, fabrikasyon hatalı olan bir ürün kaynaklı markadan soğumak da mantıklı değil.
Belki, ama benim fikrim bu yonde.

Dongle'yi falan da guncellettirmistim arkadasa ama ne fayda.

@michaelscofield ben de ATK A9 Plus bakıyordum. Dün beni de vazgeçirdiler, sorunlu diye. Skatez falan eriyor, sonra yenisini almak zorundasın dediler?
Konuyu okudum ama 2.000 TL ve altı en iyi hâlâ ATK A9 Plus mıdır?

Skatez erimiyor? Kim dedi onu?

M75 Air var 1700 civarlarinda alinir.

Bilmiyorum bir yerde okudum. Burada da fortune adli arkadaş uzatma dongle yok dedi, ki ben laptopta kullanacağım ihtiyacım yok, ek olarak bazen interneti mi donduruyormuş ne bağlantı sorunları var dedi. Bir de mouse sanırım mouse pad seçiyor urzuva 3mm 40x30 mouse pad alacaktım yamihime.
@Ceasar128
Michoelscolfiel de atk a9 plus alınır dedi ama bilmiyorum m